DAGENS FRÅGA

Hoppas du kan ta denna frågan imorgon, eller snart: tyckte du det var svårt att komma in i gymnasiet? Och att få kompisar osv? Verkligen försökte du skaffa vänner eller kom det naturligt? Är så nervös!

Svar: Faktiskt inte, och då kom jag ifrån en helt annan stad, hade helt andra kläder, pratade en helt annan dialekt och hade en annan frisyr än alla andra. Det är mer skillnad mellan städer än vad man tror. Men när man börjar gymnasiet så tänker man att allt hänger på sig själv men alla andra är lika måna som dig om att skaffa vänner så det kommer falla sig naturligt. Var bara trevlig, glad och öppen så kommer det lösa sig. Jag var med alla ”tjejgäng” i min klass innan jag hittade fram till dem jag umgås med idag så dem du umgås med första dagen behöver verkligen inte vara dem du umgås med i slutet av trean. Man får testa sig fram för att se vart man passar! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag hoppas att du kan ta denna fråga framför. Vem i din familj står dig närmast? Och hur kommer det sig?

  Kramar & tack för en bra blogg!

  Jossan 2011-08-17 21:14:11
  Svara
 • Har du några tips på snygga ”höstfrisyrer”? Kram!

  Isabell 2011-08-17 16:05:44
  Svara
 • BLOGGTÄVLING PÅ BLOGGEN KOMPISAR! In och kommentera att ni är med direkt, PUSS OCH KRAM!
  Direktlänk: http://idaoisabell.blogg.se/2011/august/-.html#comment

  Ida&Isabell 2011-08-17 15:59:06 http://idaoisabell.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny!
  jag gillar din stil, starkt! och skulle därför vilja ha ett litet klädtips hur man kan matcha en lång brun kofta nu till hösten och vintern!
  Tack på förhand!

  emma 2011-08-17 15:22:29
  Svara
 • Hej! kan inte du skriva ett inlägg om hur man ska behålla motivationen till allt plugg nu i höst, du verkar klara det så bra, haha! Tack för en super bra blogg.

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!