DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Din blogg är grym! En fråga, nu i höst börjar jag gymnasiet och har n rådfråga till dig, vad sjutton ska man ha på sig första dagen? Hihi Jag vill ha något enkelt, typ jeans & nåt men vill inte sticka ut mycket men ändå bli ”sedd”, hoppas du förstår, snäälla hjälp mig! Kram

Svar: Då några skolor (underbara Jensen) börjar redan imorgon för ettorna så tänkte jag att det var dags att ta upp den här frågan! Haha. Jag skulle satsa på ett par slita jeansshorts och någon söt virkad topp (eller liknande) med ett par boots på fötterna om det är fint väder och om det regnar skulle jag ta svarta stuprör med någon snygg, transparent skjorta och gummistövlar eller mörkare Converse. Jag vet att det handlar mycket om intryck och sådant, men jag kan ju trösta er med att de kläderna jag hade på mig mina första dagar på gymnasiet skulle jag nog bränna om jag fick syn på nu…. hahaha. Lycka till! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • åhhh alltså jag har letat efter det SILVRIGA överallt, vilken lindex butik hittade du den på?

  ha en fortsatt trevlig dag!

  s 2011-08-15 14:12:56
  Svara
 • Hej! Hur kände du första dagarna/veckorna när du började gymnasiet? Hur fort lärde du känna dom i din klass och så vidare? Du kanske inte alls kommer ihåg, men om du gör de så vore de jättesnällt om du kunde svara, är lite nervös..

  Miranda 2011-08-14 22:24:28
  Svara
 • undrar samma sak som catharina! hoppas du tar den som dagens fråga imorgno! 🙂

  emma 2011-08-14 21:29:18
  Svara
 • Hoppas du kan ta denna frågan imorgon, eller snart: tyckte du det var svårt att komma in i gymnasiet? Och att få kompisar osv? Verkligen försökte du skaffa vänner eller kom det naturligt? Är så nervös!

  catharina 2011-08-14 21:27:16
  Svara
 • åh, kommer du ihåg vad du hade första dagen på gymnasiet? skulle vara skitkul om du kunde visa!

  sofiapoulsen 2011-08-14 21:21:15
  Svara
 • Låter väldigt snyggt!

  Kan inte du har frågestund snart?

  Blodpuddingen 2011-08-14 21:12:55
  Svara
 • heh låter bra 🙂 men vet du vart man kan köpa någon fin transparent skjorta?

  Elin 2011-08-14 21:00:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!