DAGENS FRÅGA

hej fanny! vill börja med att säga att din stil är grym! sen har jag en fråga också, jag har fått för mig att du är väldigt lång ?, jag ska börja 8:an i höst, och har alltid varit kort, men nu har jag av någon konstig anledning blivit rått så lång och är ungefär 167 cm, och nu till min fråga: tycker du att det är konstigt att ha höga klackar om man är lång?

Svar: Tack! Konstigt? Ju längre desto snyggare! Jag är 1 dm längre än dig och använder klackar och jag vet folk som är betydligt längre än mig och använder klackar. Bara nu på modeveckan så har jag sett otroligt många människor som blivit galet långa i sina klackar men det har varit dem alla har kollat på. Och inte bara för att dom är långa, utan för att dom är snygga! Du kan ha klackar vilken längd du än har, så länge du trivs i dem! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vilken bra komentar Nina!
  Jag är nog 183 cm och är livrädd för klackar, jag bor i en liten stad och jag vågar helt enkelt inte ha klackar för att jag skulle sticka ut så mycket.
  Att vara 167cm är ingenting så sätt på dig ett par skyhöga klackar, ta med självförtroendet och kör hårt!

  matilda 2011-08-15 18:14:08
  Svara
 • 167 är inte alls för långt för klackar!! Jag är 184 UTAN klackar, och har precis köpt mitt första par, med platå dessutom. Nu är jag säkert över 190, och har länge haft kval inför klackar just för att jag blir en jätte men du kan trösta dig med att du kan ha 15 cm utan att bli lika lång som jag är i converse 😉

  Nina L 2011-08-15 14:58:03
  Svara
 • Att man inte skulle kunna ha klackar bara för att man är lång är ju befängt. Det är som att säga att korta personer inte kan ha ballerina/Converse. 😛

  //Emma Hå

  Emma Hå | shoes and beyond 2011-08-13 12:48:39 http://emmahas.se
  Svara
 • Men det är väl inget fel att vara kort? Jag är 161, och trivs bra med det…

  Sofi 2011-08-13 10:56:08
  Svara
  • Svar på Sofis kommentar.

   Ingen har sagt att det är något fel att vara kort, men att sticka ut igenom att vara lång brukar få folk osäkrare och må sämre över det just för att de alltid ”syns” eller vad man ska säga 🙂

   Fanny 2011-08-13 13:29:59
   Svara
 • Oj. Jag är längre än 180cm, pinnsmal och älskar att gå i 10cm klackar!

  Fanny 2011-08-13 01:13:05 http://www.basicspace.devote.se
  Svara
 • Hej!
  När jag har varit med kompisar, bråkat med mina föräldrar, köpt kläder, ätit eller ja vad som helst. Kan jag ibland känna ånger, liksom skuldlkkänslor ja nästan må illa. Fast jag inte har gjort något fel. Det är verkligen jätte jobbigt. Har du någonsin känt likadant ? Eller är det bara jag ? Visste inte riktigt vart jag skulle vända mig.

  Elsa 2011-08-12 14:50:39
  Svara
 • Skulle du kunna lägga upp lite tips på kläder från de lite vanliga affärerna som t.ex Gina Tricot, H&M, Lindex, Cubus osv? Din stil är grym o oftast kommer dina saker från lite uddare affärer, skulle vara kul om du la upp lite tips från lite vanligare affärer, svara gärna i ett inlägg! 😀 <3

  Annie 2011-08-12 13:55:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!