TVÅ FILMER JAG SETT NYDLIGEN

Dessa två filmer har jag sett nydligen. ”Something Borrowed” hade jag ganska höga förväntningar på och blev riktigt besviken, otroligt tråkig, seg och förutsägbar film. ”No Strings Attached” däremot hade jag inte så mycket förväntningar på och blev glatt överraskad! En riktigt gullig film som samtidigt var rolig. Så, jag rekomenderar inte nummer ett, men nummer två!

Something Borrowed – 1 2 3 4 5
No Strings Attached – 1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • No Strings Attatched är ju så bra hihi!

  jenny 2011-08-23 00:35:31 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • hej fanny! vill börja med att säga att din stil är grym!
  sen har jag en fråga också, jag har fått för mig att du är väldigt lång ?, jag ska börja 8:an i höst, och har alltid varit kort, men nu har jag av någon konstig anledning blivit rått så lång och är ungefär 167 cm, och nu till min fråga: tycker du att det är konstigt att ha höga klackar om man är lång?

  bea 2011-08-11 19:47:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!