DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Tack för världens underbaraste blogg! Inspo till tusen varje klick man gör in på din blogg! Nu till frågan, hur ofta målar du om dina naglar och hur många lager brukar du måla? Vad brukar du göra medans du väntar på att dem ska torka och brukar du använda underlack och överlack? :)kramar!

Svar: Tack! Jag är ganska lat när det kommer till mina naglar. Jag drar ut på det in i det sista tills jag verkligen MÅSTE måla om dem så det blir väl mellan en gång i veckan till varannan vecka. Jag brukar måla två lager och när jag känner mig väldigt duktig så målar jag under och överlack men det är inte ofta jag känner att jag har tid för det. Jag målar nästan alltid naglarna medans jag kollar på TV, då kan man vänta på att det torkar utan att behöva använda händerna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!