CARIN WESTER-VISNINGEN

Godmorgon på er! Det var så himla bra igår. Det var ju min första visning någonsin och det var precis som jag hade föreställt mig det. Riktigt snyggt också på det! Jag skulle ju hur som helst möta upp Karolina framför tältet i Kungsträdgården innan men hon var fast på en fitting och hann inte så istället mötte jag upp hennes trevliga vän Goran som jobbar för Nöjesguiden. Väl inne så hittade vi våra platser och strax efter släcktes ljuset, musiken började spelas och modellerna kom in en efter en. Då min Nikon (måste verkligen byta ut den) svek mig gjorde min Canon G12 sitt absolut bästa igenom mörkret och jag fick faktiskt en hel del bra bilder, så pass många bra att jag får ta det i ett separat inlägg. Så håll koll under dagen, det är inget ni vill missa! 🙂 Idag ska jag på Busnel-visningen på Berns, fick även en +1 så bästa Emma ska med!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • om du har lite extra tid kan du gärna tipsa om höstjackor 😉

  Emma 2011-08-12 21:10:45
  Svara
 • Hej Fanny! Jag ska också på Busnel visningen på Berns, hoppas man får se dig! 😀

  Elin 2011-08-11 11:34:02 http://www.dailyinspired.blogg.se
  Svara
 • Det är Elin Kling som sitter front row! Coolt 😀

  Claudia 2011-08-11 11:32:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!