BUSNEL-VISNINGEN

Hej på er, nu har jag precis kommit hem ifrån Busnel-visningen. Den var mycket högt över mina förväntningar! Jag börjar nästan bli lite sugen på ännu en sommarsäsong nu även fast höjdpunkten på mitt modeår är när man börjar ta på sig alla snygga hörtkläder, haha. Det var superkul att ha Emma med mig också. Efteråt gick vi backstage för att hälsa på Karolina som jobbade på den här visningen och fota lite, jag visar er alla bilder senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Först och främst: tacktackTACK för en toppenblogg maxat med inspiration! Har sett att du har gått på några modevisningar de senaste dagarna och jag kan inget annat än vara avis i högsta grad! Drömmer, liksom mångamånga andra, om att få gå på någon jag med en vacker dag, så min fråga till dig är hur du kom in? Blev du bjuden, känner du någon osv? Tacksam för svar! 🙂

    Jacqueline 2011-08-11 21:34:55 http://jjwl.devote.se
    Svara
  • Kul! 🙂

    Kimberly - Kladdbarnen 2011-08-11 20:19:47 http://www.kladdbarnen.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!