GOODIEBAGDetta innehöll goodiebagen som vi fick på Norrbackpresentationen igår. Det var en mangosmoothie i också, men, jag blev hungrig. Haha.

Just nu springer jag runt och provar halva min garderob i olika kombinationer men jag tror att jag bestämt mig för hur jag ska se ut ikväll, jag kan bara inte välja om jag ska ha min vita eller svarta kavaj. Ikväll ska gulliga Karolina ta med mig på Carin Wester-visningen, självklart tar jag med kameran och visar er alla bilder sedan! I’m so excited.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Fanny!
  Jag måste bara berömma dig för din fantastiskt fina blogg! Jag har följt dig sedan förra sommaren, och ända sedan dess har du varit min största inspirationskälla (tro mig, jag läser MÅNGA bloggar – men du är den bästa av dom alla!) Du är fantastiskt vacker och jag är imponerad över allt som du är så bra på.
  När jag har slut på inspiration (vilket händer då och då) så klickar jag alltid in här och kollar in dina kategorier. Du har en fantastisk snygg stil och du inspirerar mig alltid till att kämpa på i skolan. Utan din blogg så skulle jag inte varit lika självsäker eller haft dom bra betygen som jag har idag. Tack!

  Du är bäst! Fortsätt så!

  Blodpuddingen 2011-08-10 18:23:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!