DAGENS FRÅGA

måste börja med att säga att jag älskar din blogg Fanny! så bra och så inspirerande! tycker du att man kan ha långklänningar i höst/vinter eller ska man hänga hänga undan dom ett tag? och om du tycker att man kan det, hur skulle du matcha? kram!

Svar: Först och främst, tack! Och ja, jag tycker att man kan använda långklänning och långa kjolar i höst, men i vinter tänker jag hänga undan dem. Ett tips är att ha på sig varma strumpbyxor eller leggings under så att det inte blir så kallt! Jag kommer matcha det med höstiga plagg. Stora, stickade tröjor eller oversizelinne/t-shirt med en mörk färg och en snygg jacka över. På fötterna byter jag ut conversen emot boots!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Fanny!
  Jag har ett litet problem, lite väl tidigt påtänkt kanske men jaja. Jag har ingen aning om vad jag ska köpa för sorts vinterskor. Jag vill helst ha boots men jag hittar inte några som jag gillar. En dagens fråga kanske? 🙂 Älskar din blogg förresten!

  maja 2011-08-10 19:36:58
  Svara
 • kan du inte visa några fina oversize t-shirts? gärna i bas färger och några fina höst färger, om du hittar det! 🙂 jag är en riktig oversize älskare och passar inte i de här korta, vida topparna. så gärna oversize tröjor som är något längre! hade varit toppen! Väldigt fin blogg har du och det är en av mina favvisar!! 🙂

  Evelina 2011-08-10 15:38:16
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!