MIN KVÄLL

Nu är jag hemma igen! Min kväll började med att jag tog pendeln in till stan och mötte upp Karolina utanför Riche för Norrbackpresentationen. Där var det mingel, drinkar och en liten presentation utav Norrback S/S 2012. (Ni ska få bilderna i ett separat inlägg). När vi kände att vi var klara åkte jag vidare och mötte upp Emma. Vi tog sedan en liten promenad igenom ett väldigt tyst och tomt Stockholm tills vi hittade en restaurang om passade oss i smaken och där satte vi oss. Jag åt världens godaste Penne Maestro. Sedan började det bli mörkt och kallt och då samlade jag ihop mina grejer och började dra mig hemåt. Summering: En av de bästa kvällarna hittills i sommar. Ser fram emot morgondagen!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!