DAGENS FRÅGA

Hej! En ovanlig fråga kanske – Hur bred är din säng? Kollar på samma sängstomme som du har från Ikea men den minsta storleken är 160×200 cm men min säng är 120×200 cm. Din säng ser inte ut att vara bredare än 120 cm. Men det vet ju inte jag och det är ju därför jag frågar :P Som jag har sagt tidigare så älskar jag din blogg och du är grym!!! INSPIRATION!! :D Kram!

Svar: Tack! Min säng är 140 cm bred. Grejen med IKEA är att de (utav någon konstig anledning) har färre mått i katalogen och på internet än om du är inne i butiken. Jag trodde att min sängstomme inte fanns i rätt storlek men sedan när jag var på IKEA så visade det sig att den visst gjorde det. Så jag skulle åka till ett IKEA-varuhus om jag vore du! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Har också letat en sängstomme till min säng från Ikea, så vi frågade på varuhuset om de hade några. Det visade sig att dom inte gör 120-sängstommar längre.. Varför har jag ingen aning om, men dåligt är det!

  Melina 2011-08-08 23:47:02
  Svara
 • hej , de här är en fråga till Dagens Fråga :
  jag undrar hur man gör en egen domän (alltså .se sida ) som du har gjort och om de var svårt eller kräver mycket tid att göra och kan du berätta hur man får tag på annonsörer och hur gammal man måste va . tack för en jätte bra,fin och inspirerande blogg . du hjälper mig verkligen när jag inte vet vad jag ska ha på mig . Tack! . kram !

  emilia 2011-08-08 15:07:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!