I'M FALLING APART, I'M BARELY BREATHING WITH MY BROKEN HEART THAT'S STILL BEATING

Godmorgon! Nu har jag vaknat efter en mycket sen natt, på egen hand. Haha. Vi hade iallafall en superkräftskiva hemma hos Sophie igår och så kom jag hem runt 4-tiden men då kände jag inte för att lägga mig så nu har jag totalvänt på dygnet såhär lagom till slutet på sommarlovet, haha. Hur som helst. Idag är en riktig filmdag, och nu ska jag börja med A cinderella story som har varit min absoluta, absoluta favoritfilm i så många år att jag helt ärligt sett den över 50 gånger. Nu har jag hur som helst inte sett den på några år, så jag kände för lite nostalgi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!