DAGENS FRÅGA

Funderar på att köpa ett par hunter stövlar, är du nöjd med dina? Är dom värda pengarna?

Svar: Jag är hur nöjd som helst med mina! Ett av mina bästa köp någonsin. Praktiska och snygga på det, dubbelpoäng. Eftersom att jag har ett par svarta och därför passar till allt så har mina helt klart varit värda pengarna. Räddar alla regniga dagar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Kan ju börja med att säga att jag älskar din blogg! Sen var det en till sak, min pojkvän fyller 16 snart och jag har verkligen ingen aning vad jag ska köpa då hans svar när jag frågar är ”inget” snälla hjälp mig! Kram

  Linnéa 2011-08-08 12:23:12
  Svara
 • Hej! Jag, likt många andra, börjar ju då gymnasiet om bara ett par veckor. Och jag tror inte jag är ensam om att känna på mig att jag några timmar innan de är dax kommer flänga runt som en galning och riva runt i garderoben och testa varenda plagg utan att veta vad jag ska ta på mig. Så tänkte att du kanske har några tips på vad man kan tänkas ha på sig skolstarten?

  Miranda 2011-08-08 00:38:50
  Svara
 • Tack! Tycker det är så svårt annars vad man ska ha för skor när det regnar, Kram på dig!

  isabell 2011-08-07 23:11:39
  Svara
 • måste börja med att säga att jag älskar din blogg Fanny! så bra och så inspirerande!
  tycker du att man kan ha långklänningar i höst/vinter eller ska man hänga hänga undan dom ett tag? och om du tycker att man kan det, hur skulle du matcha?
  kram!

  Lina 2011-08-07 22:06:27
  Svara
 • Hej! Du har ju ett par svarta kilklackor ifrån Scorett? Och jag undrar hur höga dem är, hur mkt de kostade och om det är lättare att gå i såna än ”vanliga”? Kommer du använda dina till hösten, värt att köpa? 😀

  Vilma 2011-08-07 21:14:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!