SHOULD'VE KISSED YOU THEREKlänning:Weekday,Boots:Face,Skinnjacka:MissSixty

Idag har jag både en bad hairday och en bad faceday men en jäkligt bra clothesday! Jag fullkomligt älskar den här klänningen och har bara väntat efter det perfekta tillfället att premiäranvända den vilket visade sig bli idag då det är shoppingdag med bästa Emelie som kommer upp hit till Stockholm och hälsar på mig! Så dagen kommer spenderas strosandes på stan, jag hoppas att jag gör några riktiga fynd!

Ps. Glöm inte klänningsbloppisen som avslutas kl 20.00 ikväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Snyggt!

  Matilda 2011-08-06 00:44:28 http://matildaalstermark.blogg.se
  Svara
 • Närbild på klänningen? ;D Supersnygg outfit!

  Linn 2011-08-05 18:58:02
  Svara
 • hej hej:) skulle du kunna lägga till mig som vän på facebook, jag heter Dennis Junior Dynesius@fb det skulle vara as gulligt och snällt av dig :$

  bli vän med mig 2011-08-05 12:34:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!