DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Jag har lite frågor om din Londonresa. Vilka datum är du där? Vem åker du med? Har du varit där förut? Vart ska du bo? Kommer du blogga därifrån?

Svar: Det var väldigt många frågor! Haha. Jag åker den 7-10 Oktober, jag åker med mamma, jag har varit i London 3 gånger förut och jag ska bo på ett supermysigt hotell precis vid Hyde Park. När det kommer till bloggning så vet jag inte riktigt än. Då det bara är en weekendresa kommer jag förmodligen vilja njuta fullt, fullt, FULLT ut så det blir nog inte så mycket tid för bloggning där men hur som helst så kommer jag bomba er med roliga inlägg och en massa bilder när jag kommer hem. Men hur det blir under dagarna där har jag inte riktigt bestämt än! 🙂

London i November 2010

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • HEJ! skulle jättegärna vilja veta vad hotellet ni ska bo på heter? 🙂 har nämligen letat efter ett bra hotel vid hyde park förut men utan framgång

  ida 2011-08-04 23:28:45
  Svara
 • jag har en fråga. du säger ju att du vill bli försvarsadvokat- vad är det som får dig att vilja bli det? skulle du kunna sitta och försvara en som gjort ett så grovt brott som t.ex anders behring breivik?

  rebecca 2011-08-04 18:55:29
  Svara
 • Hej Fanny! Kanske är en lite konstig fråga men vilka kläder passar på lite mulligare tjejer? Har nämnligen jätte svårt att hitta kläder som jag passar i ..
  Tack för en jätte bra blogg!

  Amanda 2011-08-04 17:25:18
  Svara
 • Vilket flygbolag åker ni med och vad heter hotellet? 🙂

  Linn 2011-08-04 16:56:40
  Svara
 • Awesome! Är inte lite avundsjuk på dig… HAHA 😉

  Yasmine 2011-08-04 16:41:52 http://yassei.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!