IN MY CLOSET

Någon bad om ett inlägg där jag visade hur man matchade en oversize secondhandjeansjacka så jag tänkte att jag lika gärna kunde göra en ”In my closet” med min. Denna jacka är Vintage Levi’s och inhandlades på Beyond Retro i våras. Herrmodell, lagom stor, perfekt modell, perfekt färg och lagom slitning. Jag matchar min till det mesta så länge det inte är annat blått jeanstyg med i bilden. Jag har väldigt svårt för jeans i kombination med jeans. Favoriten är till klänningar, helst vita, söta så att den slitna stora jackan blir en kontrast till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tack så mycket för tipset! 🙂

  emelie - 2011-08-14 13:31:54 http://mewlii.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny!! 😀

  behöver hjälp med att match ett par beiga chinos som är lite bagy!!
  hur matchar man dem på sommaren och nu till hösten?? Jag köpte ett par jättefina men vet inte hur jag ska matcha dem, HJÄLP MIG!!

  tack på förhand!!

  Lisa 2011-08-03 19:58:03
  Svara
 • det är så snyggt med en sådan större jeansjacka., bra tips!

  ida 2011-08-03 17:54:43 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara
 • Tycker du att du är bättre bara för att du är en större bloggare än visa andra? Leker du känd? Känner du dig känd?

  Anonym... 2011-08-03 17:46:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!