DAGENS FRÅGA

Hej ! Jag undrar om du kan skriva om cover all mix jag har precis köpt en men vet inte vilken färg det är jag ska använda var så snälla skriv vad det är för skillnad emellan dom!
Bästa bloggen!! Kram!

Svar: Nu är jag inte bäst på det här och jag använder bara en av färgerna i min men som jag kommer ihåg det så är den gulaktiga för att täcka över rött, som finnar, den rosa tar bort mörkt och blått och används därför under ögonen och den hudfärgade är jag inte riktigt säker på men jag har för mig att man använde den för att blanda ut de andra för att få det att se bättre ut. Jag använder hur som helst bara den rosa under ögonen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag undrar om du kan spela in eller göra ett inlägg där du sminkar dig tills vardags 🙂 det vore jätte kul om du gjorde det.

  victoria 2011-08-01 21:49:01
  Svara
 • hej fanny !
  ville bara säga att jag klippte ihop ett snabbt collage av lite bilder på dig & satte in i min blogg i ett inlägg, som en stilikon för mig, hoppas det var okej !

  Elin 2011-07-31 15:27:02 http://sssmiley.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!