DAGENS FRÅGA

När köpte du din iphone 4 och hur mycket kostade din? Vill så gärna ha en så undrar när jag ska börja spara! ;) Rekommenderar du den?

Svar: Jag köpte min i Oktober och då kostade den väl runt 7000kr. Jag rekommenderar den varmt, om jag bara skulle få ha kvar en enda sak av mina grejer skulle det bli den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Fanny!
    Efter att ha spanat in din blogg i nästan ett år måste jag säga att jag verkligen älskar din stil. Du är verkligen ascool! Jag själv saknar ganska mycket personlig stil och går mest efter vad jag vågar ta på mig, vilket inte alltid är så roligt. Men nu till hösten tänkte jag börja om med min garderob från början. Så jag tänkte fråga dig när du började få ”din” stil och hur du gjorde för att hitta vilka kläder som passade dig ? Vilka plagg ska man börja med att leta efter?

    Felicia 2011-07-30 15:53:04
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!