DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Jag har en liten fråga. Sotar/målar du ögonbrynen så att de ska få mer fokus? Om det är så, skulle inte du kunna ge tips på hur man lättast gör det så att det blir snyggt? :) skulle vara kul att få lite tips! Kram

Svar: Jag har väldigt mörka ögonbryn naturligt men jag fyller ändå i dem för att göra dem tydligare och jämnare. Detta gör jag med en ögonskugga och en ögonskuggspensel, inga pennor! Jag har en vanlig palett med olika bruna nyanser från IsaDora där jag använder den mörkaste med en vanlig ögonskuggspensel från Kicks och så tar jag bara lite färg i taget och gnuggar in den noga så att det inte ser för ”målat” ut. Busenkelt och med riktigt snyggt resultat! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • FRÅGA : Hej Fanny, Min fråga till dig är om du är så pass naturlig blond eller är det färgat ..? 😀

    Karin 2011-07-28 18:40:16
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!