CALL YOUR GIRLFRIEND

Nuså, äntligen hemma. Jag tror inte att ni kan föreställa er hur skönt det är med snabbt internet igen efter att ha kämpat med bloggen hur länge som helst med ett internet som lägger av varannan minut. Hur som helst så ska jag bara ta det lungt resten av kvällen. Packa upp, se något avsnitt och sova tidigt. Resten av min helg är nämligen fullbokad så det gäller att passa på nu! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!

  Jag är i stortbehov av tips om hur jag ska kunna klä mig.. Jag köpte igår ett görsnygga brallor.. men jag vet inte vad jag ska använda de med:p.. kan du tipsa om vad jag kan använda de med?
  Byxorna jag köpte är:http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_129488

  snällasnälla gör som en bildinlägg.. KANSKA DAGENS FRÅGA?

  Kajsa 2011-07-29 10:08:47
  Svara
 • Fråga!
  Jag har läst din blogg ett bra tag och jag älskar den!
  Men jag har en fråga till dig när det gäller gåvor av kläder osv. Man märker direkt är det gäller vissa bloggar att dom i en period får kläder från bla chicy, emmaclothing m,m men har du möjligheten att få saker? tänkte eftersom att du har en bra modeblogg? För det verkar som du är neutral vilket jag tycker är bra. för det ända som dom andra visar upp i sina bloggar är deras ”gåvor” vilket man tröttnar på! kanske dum fråga men hoppas du förstår.
  kram

  L 2011-07-29 00:05:14
  Svara
 • Hejsan! Jag har två modefrågor:

  1. Fårskinnsjackan- tror du det är lika hett i år? (Usch, får man säga att jag längtar till att sätta på mig den?)
  2. Vet du något roligt sätt att använda bikinin på vinterhalvåret (transparenta skjortor osv). Det är ju liksom roligt att kunna använda dom då också. Har du ett riktigt bra tips där? ;D

  Tack på förhand, och bara så du vet har du en riktigt bra blogg. Det är inte så många som lyckas ge inspirerande inlägg flera gånger om dagen!
  KRAM

  Linn 2011-07-28 23:28:02
  Svara
 • det har inte märkts på din uppdatering i alla fall! älskar att man alltid kan lita på att det är massa nya bra inlägg på din blogg! 😀

  hanna 2011-07-28 22:50:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!