DESTINATION

Nu åker vi in till Göteborg för middag och bio. Ni ska få en bättre outfitbilder senare, men hinner inte nu. Later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • hej!

  dina hunters, töjde de sig? frågar då jag vill köpa ett par. Testade igår 37 som passade men var väldigt tajta därframme vid tårna och de i strl 38 var rätt så pösiga…

  tacksam för svar! 🙂

  s 2011-07-27 23:32:26
  Svara
 • hoppas ni får en mysig kväll 🙂

  STYLE CRUSH, UPPSALA 2011-07-27 21:36:18 http://www.emira.se/bloggar/style-crush
  Svara
 • hej fanny! 🙂
  jag är en tjej som är 15 år. Jag är väldigt bly i skolan och för folk som jag inte känner så bra. jag vill verkligen inte var den blyga tysta lila tjejen som aldrig vågar säga nått. Jag mår väldigt dåligt av att höra folk säga att jag inte typ säger något. och när jag väl pratar så lägger folk märke till det och säger typ oh du har börjat prata mycket mer och jag hatar att höra sånt. jag blir väldigt lätt generad oxå och det är något jag hatar!! jag vet verkligen inte hur jag ska göra är väldigt rädd för att jag ska vara blyg i resten av mitt liv. jag vågar typ inte dansa och sånt när andra jag känner ser för det är inte jag liksom dem är bara vana vid att jag bara sitter brevid och kollar :/ snälla hjälp mig hur ska jag göra väldigt tacksam för svar! 🙂
  PS jätte bra blogg! 😉

  linnea 2011-07-27 19:55:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!