DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Har du färre besökare på sommaren? Jag tänkte eftersom många är ute mycket då och inte sitter vid datorn lika mycket som resten av året. En dagens fråga kanske? ;)

Svar: Det är konstigt i statistiken på sommaren. först i Juni/början av Juli har jag färre besökare men sedan i slutet av juli/början av Augusti så kommer jag upp i det antalet jag hade innan sommaren och sedan på hösten när semestern är slut blir det en bomb med en jättehöjning i statistiken. Jag antar att man först tappar för att folk åker bort, inte sitter vid datorn lika mycket och så men att man samtidigt får nya läsare och sedan på hösten samlas alla, både gamla och nya, och då ser man höjningen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!