DAGENS FRÅGA

Jag har en liten fråga, skulle du kunna visa/berätta hur du gör för att få en vit bakgrund när du redigerar dina bilder i Picasa? Jag använder själv det programmet med hittar inte vart och hur man gör det! Tacksam för svar :)

Svar: När jag har en vit bakgrund klipper jag inte ut och sätter in mig själv på en vit bakgrund utan jag ser till att ha en vit vägg eller motljus i bakgrunden och sedan drar jag bara upp ”Högdager” under ”Justering” tills det är lagom vitt och sedan är det klart! 🙂


Före och efterbild!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • snyggt! 🙂
  var själv också tvungen att prova på:
  http://sofiaollakka.blogg.se/2011/july/all-that-she-wants-is-another-baby-shes-gon.html

  sofia 2011-07-27 15:59:35 http://www.sofiaollakka.blogg.se
  Svara
 • Hej , jag har haft problem med mina p-piller ett tag nu så jag undrar om du äter p piller och isf vilka har du ngn ggn haft något problem som huvudvärk ångest större aptit eller håravfall?

  Amanda 2011-07-27 15:54:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!