ANDRA 20

Hur mycket tid lägger du ner på din blogg varje dag?
Det varierar väldigt mycket. Men mellan 4-7 timmar normalt skulle jag säga. Det tar betydligt mycket mer tid än vad man tror!

Ka tenke du om ulykka som va i Oslo?
Jag tycker det är så himla hemskt. Det finns inte så mycket att säga egentligen, det är bara ett så tydligt tecken på hur världen börjar spåra ur och hur orättvist livet kan vara. Jag tänker på er!

Var kan man köpa stora mysiga halsdukar ?
H&M, Gina Tricot, Lindex, JC, Monki… de vanliga budgetbutikerna 🙂

Är du ordningssam eller slarvig av dig. Ditt rum tex, är det stökigt?
Det beror helt på vad det handlar om. När det gäller blogg, plugg och garderob är jag perfektionist men när det kommer till typ mitt rum och… matlagning, då är jag otroligt slarvig! Haha.

Vilka är din bästa tips till bättre betyg i skolan? (hur man ska plugga inför prov mm)
Jag har två grundtips som är a och o. Sätt upp mål och börja plugga i tid, hur tråkigt det än känns!

Hur kommer du sminka dig i höst/vinter?
Det vanliga som jag oftast har. En bra bas med foundation och puder, mycket färg på kinderna, markerade ögonbryn och mascara!

Tänkte fråga en sak du behöver inte svara men hur mycket väger du och hur lång e du? Tycker du att det e fult att en person är mullig, tacksam för svar.
Jag är 176 cm lång och väger runt 60 kg, det varierar väldigt mycket. Jag tycker verkligen inte att det är fult när någon är mullig, det är många som är mycket finare i en lite mulligare kropp än en smalare. Då alla är olika så passar alla också i olika kroppar, att det skulle finnas en ”idealkropp” är bara bullshit.

Lite konstig fråga kanske men pratar du dalmål eller stockholmska? Om det är stockholmska pratar du då dalmål när du är i falun eller är med dina vänner därifrån?
Jag pratar Stockholmska men som du säger så kommer nog lite delar av dalmålet upp när jag umgås med mina faluvänner. Fast det är bara mina stockholmskompisar som hör det, falukompisarna tycker fortfarande att jag pratar stockholmska… haha.

Vilken hårfärg trivdes du bäst i blond eller brunett? Vilken hårfärg passade du bäst i? (tycker du..)
Jag trivdes bäst i blond men jag tycker nog själv att jag passade bättre i brunett. Men men, jag ska bara vara blond. Det är mest Fanny!

Vilka färger satsar du på i höst ?
Naturfärger och neutralt! Svart, vitt, brunt, beige, nudefärgat, grått osv.

Vad är du stolt över med dig själv? Alltså någonting du har gjort, tex. vunnit en tävling, sjungit inför stor publik, dina betyg etc etc
Mina betyg och min blogg är nog det ”bästa” jag har gjort tror jag 🙂

Hej Fanny! Undrar om du har några bra tips på hur man kan lyckas lika bra som du. Något speciellt du tänker på när du bloggar?
Det gäller att träffa rätt målgrupp med sina inlägg, alltså ha de inlägg som ens läsare vill ha men samtidigt också skriva om vad man vill skriva om. Daglig uppdatering, mycket bilder och läs kommentarerna noga för tips, ris och ros!

Tror du att Acne Pistol skorna kommer funka i år igen?
Jag tror att Acne Pistol alltid kommer att funka!

Skulle du kunna gå med mjukisbyxor och någon pösig tröja till affären? Eller är det helt oacceptabelt? haha
Jadå, jag går nog oftare till affären i mjukisbyxor än i vanliga byxor! Här är ett fint exempel, haha.

Hej fanny jag har ett problem jag är fjorton år och fullkomligt älskar din stil men själv har jag världens tråkigaste kläder har ofta på mig jeans med min gråa huvtröja till det känns så tråkigt har nu börjat med linnen innanför shortsen och så men mina kompisar tycker det är lite för mycket för vi är bara fjorton. Hjälp mig!
Jag tycker att du ska känna efter själv. Känns det för tidigt? Håll dig ett år. Inte? Skit i vad dina kompisar tycker! Du kan ju börja lite försiktigt som du säger, med instoppade linnen och sånt. När jag själv var 14 brydde jag mig inte så mycket utan hade nog tagit på mig vad jag ville, fast jag var inte så intresserad då. Allt utvecklas ju så himla snabbt och yngre och yngre tjejer börjar sminka sig, använda bh, klä sig vuxet och allt vad det är så det är svårt att säga. Du får helt enkelt känna efter själv! 🙂

om du bara skulle få behålla 2 par av dina skor , vilka skulle det vara?
Mina svarta boots och mina låga, vita converse

När du festar, är du den lugna typen som mest sitter och snackar lite lugnt i en soffa med någon eller är du den som går crazy, super as mycket och bara lever i nuet?
Jag är nog någon blandning. Skulle inte precis påstå att jag är lugn och sitter still, men jag ”super asmycket” gör jag inte heller. Jag har kul med lagom mängd alkohol, om man säger så!

Har du någon gång provat att röka?
Aldrig, kommer aldrig att göra.

Hur många kuddar har du när du sover?
Haha. 7.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tack för svar! 🙂

    Malin 2011-07-28 22:22:23
    Svara
  • Mitt hår ser förjääääävligt ut just nu, vet du någon fin färg?, är blond!

    Mia 2011-07-26 19:49:48
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!