FÖRSTA 20

Om du bara fick bära en outfit för resten av ditt liv, hur skulle då den se ut? En outfit som passar hela tiden, året om, vid alla tillfällen alltså!
Då skulle jag nog ta ett par skinnshorts med svarta nylonstrumpbyxor under med någon ”finare” spetstopp över. På fötterna skulle jag ha mina FACE-boots.

Vilket yrke är ditt drömyrke? tror du att du kommer ”nå upp” till de yrket någon gång? och en liten sak till, snälla kan du lägga upp bilder på ditt rum o din gaderob, jag ska flytta och behöver lite inredningsinspiration!
Försvarsadvokat! Ja, jag tror att jag kommer nå upp till det om jag verkligen vill det, har dock börjat tvivla lite nu på senare tid när studenten närmar sig. Jag ska göra om mitt rum och min garderob så fort jag kommer hem till Stockholm och så fort det är klart ska ni få en massa bilder! 🙂

Om du bara fick köpa tre plagg till hösten vad skulle du köpa då?
Ett par gubbyxor/chinos, en snygg stickad kofta och en puderrosa oversizekavaj.

Vart redigerar du dina bilder så att det blir vitt i bakrunden ?
I Picasa som alla andra bilder!

Vilket är ditt favoritplagg just nu?
Nu på sommaren är det mina levisshorts!

vad tar du på dig om du ska på fest? tex hemma fest?
Nu på sommaren tar jag bara någon somrig klänning och den övriga delen av året ett par svarta jeans och någon snygg topp!

vad för vinterjacka ska du satsa på i vinter? Behöver lite tips. Jag vill inte ha en stor dunjacka eller nåt, vill ha något mode-aktigt om du fattar? (borde inte tänka på vinter nu, haha)
Snyggt och varmt går inte ihop så jag har gett upp det snygga utomhus under de värsta vintermånaderna och bäddar in mig i tusen tröjor, en fet dunjacka, tre halsdukar, mössa och vantar… haha. Så jag är inte rätt person att fråga om att vara snygg ute på vintern, för jag har inte lyckats klura ut det än!

Tycker du om att läsa? Vilken är i så fall din favoritbok?
Jag älskar att läsa! Jag tycker om Elsas Mode-böckerna och It Girl-böckerna, men The Last Song är min absoluta favorit!

saknar du ditt långa hår?
Inte en sekund.

Hur fixar du ditt hår en vanlig morgon ?
Släpper ut det ur knuten jag sover med. Klart. hahah.

Vad skulle du aldrig ta på dig?
En jeanskjol! Har bara alltid haft något emot det.

bästa resan du gjort?
Oj vad svårt. Jag älskar att resa och har gjort så många bra! Men senaste Thailandsresan, Chicago och Zakynthos!

Hej,jag har lite ångest för vad andra ska tycka om hur jag klär mig. Jag säger ofta att jag har på mig det jag tycker är skönt & snyggt. Men ofta skrattar folk,en jag känner sa till mig ” alltså,du med din stil”. Hur man klär sig visar en del hur man är som person ändå? Har du någonsin tänkt på vad du sätter på dig på morgonen? och isåfall hur hanterar du det?
Om folk skrattar åt vad du har på dig är de osäkra själva. Antingen vågar de inte ha på sig det som du har på dig eller så är det bara allmänt osäkra på sig själva eftersom att de måste försöka trycka ner dig när du sticker ut. Jag tar på mig vad jag tycker är snyggt, punkt slut. Jag tyckte också att det var läskigt förut men man får ta det i små steg och tillslut är det bara att köra utan att behöva ha en tanke på det! Det är inte många som har en egen stil, så jag tycker att du ska vara väldigt glad om du har det! 🙂

vad menar du med att du hade ”problemhy” innan ? var kan man köpa tabletterna du äter förutom hälsokosten ?
Jag menar att jag hade väldigt mycket finnar. B-vitamintabletterna går bara att köpa på Hälsokosten vad jag vet!

Vilka är dina ”celebrity crushes”?
Orlando Bloom. Ingen konkurrens.

Om du fick åka till en öde ö vilka 3 klädersplagg vilka skulle du välja och varför just dom ?
Om jag skulle åka just till en öde ö skulle det vara en bikini, en regnjacka och en byxdress eller något men nu antar jag att du inte menar just till en öde ö utan bara att jag ska välja de tre plagg som är viktigast för mig? Haha. Isånnafall skulle jag ta ett par svarta jeans, ett par slitna jeansshorts och ett längre linne som man kan ha som både klänning och linne. Anledningen: Man kan göra flest outfits!

hej fanny! Jag undrar vad du har för mobil? Super bra blogg
En iPhone 4!

Hur långt mellan varje färgning brukar du ha? Vilken salong går du på? Hur mycket kostar det på ett ungefär?
Jag går väl till frisören 2 eller 3 gånger om året. Jag går till PUB och det kostar ca 1300!

Hej Fanny! Jag undrar ifall du visste exakt vilken linje och gymnasium du ville gå på? Alltså ifall du alltid vetat vad du vill bli när du växer upp? Du är awesome!
Ja jag visste alltid vad jag ville bli och därför också vilken linje jag skulle gå, men när flytten till Stockholm kom mitt i allt bytte jag till Sam Ekonomi för att jag ville gå på just Jensen med deras arbetssätt och för att få en ”bredare” utbildning utifall jag skulle ångra mig.

vad tar du på dej och hur fixar du dej till vardags om du har ont om tid ?
Ett par svarta jeans, en bast-shirt med något maffigt halsband och fixar mig gör jag som vanligt. Om jag inte hinner tvätta håret sätter jag upp det och annars släpper jag ut det och låter det vara, på det gör jag min vanliga 5-minuterssminkning!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Om du vill ha tips på bra böcker så kan jag säga att Sarah Dessen är super på att skriva ungdomsböcker för tjejer. Hon har skrivit nio böcker och två av dom är översatta till svenska. Men det måste nog vara hennes senaste sex böcker som är dom bästa, och dom är väldigt bra även om det är på engelska. Jag kan inte välja en favorit eftersom alla är så underbara!

  Blodpuddingen 2011-07-26 11:03:56
  Svara
 • Kan du göra en videoblogg på din ”5 minuterssminkning”,please! 🙂 (;

  Tina 2011-07-26 00:44:26
  Svara
 • Har du färgat dina ögonbryn mörkare eller använder du bara en penna som du fyller i med? 🙂

  Michelle 2011-07-25 21:58:43
  Svara
 • Åh,vad glad jag blev när jag såg att du hade svarat på frågan! 😀

  Emelie 2011-07-25 18:03:07 http://emelielindstrom.webblogg.se
  Svara
 • Hej Fanny!
  Vill börja med att säga att din blogg är super bra !
  Sen undrar jag om en fråga i freågestunden du skrev att du hade hadt väldigt mycket finnar vad gjorde du för att bli av med dom ?
  Jag har nämligen samma problem just nu och har inte hittat något som verkligen hjälper !

  Jätte tacksam för svar massa kramar maja <3

  Maja 2011-07-25 17:09:39
  Svara
 • Kan inte du lägga upp lite mer outfitbilder på kläder du har när du går på tex hemmafester och så? 🙂

  Elin 2011-07-25 15:43:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!