DAGENS FRÅGA

jag skulle bara vilja fråga, vet inte om du har svarat på den här frågan förut men, om man ser dig i stan eller liknande, ställer du upp på kort då? :) kram

Svar: Visst har jag svarat på den förut men har fått frågan flera gånger igen nu på sommaren. Självklart ställer jag upp på bild eller om ni bara vill säga hej. Jag tycker att det är superkul när ni kommer fram för att jag får se vilka ni verkligen är som sitter där på andra sidan skärmen och läser vad jag skriver 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • kan du ge tips på olika fest outfits? typ om man ska på hemma fest? 🙂 vet aldrig vad jag ska ha på mig. Gärna ett inlägg med bilder, annars räcker det med svar på kommentaren! 🙂

    josefine 2011-07-22 16:16:46
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!