4-GOTT

Nu ska ni få mitt bästa Göteborgstips! (hehe)

På Brunnsgatan 1, där man går ut ifrån Åhléns och lite åt höger på andra sidan gatan ligger 4-gott som är världens bästa godisbutik. De har enorma mängder godis, verkligen varenda sort som någonsin tillverkats. Man blir helt till sig när man går där inne och får verkligen hålla sig i skinnet för att inte köpa 4 kg med sig hem. Hg-priset är 7.90, helt klart värt det!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Nu är ju du inte Göteborgare så jag fattar att du inte vet allt men det finns fler 4-gott butiker i Göteborg. Tror det är fyra stycken + att det finns 5-gott och 3-gott också. Så det finns mycket men ja, 4-gott är underbart!

  emelie 2011-07-22 13:07:31
  Svara
  • Svar på emelies kommentar.

   Ja jag vet att det finns 3 st 4-gott, men då jag alltid gått till just den här så kan jag ju inte beskriva vägen till dom andra då jag inte varit där! 😉

   Fanny 2011-07-22 13:34:50
   Svara
 • HEJ, har du inga bra tips på vilka affärer man ska passa på att gå i stockholm… ska dit nästa vecka och har inte riktigt koll på vilka ställen som finns där! 🙂

  emma 2011-07-22 13:04:33
  Svara
 • åh gud vad gott!

  ps: just nu har jag en frågestund på min blogg, skulle vara jättekul om du ställde en fråga till mig 😉 ha en bra dag!

  sara 2011-07-22 12:59:34 http://www.jafri.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!