DAGENS FRÅGA

Hur gammal var du när du började blogga och varför började du blogga?

Svar: Jag började för tre år sedan så jag måste ha varit 15 år och det var min kompis Emelie (hon som jag var på Zakynthos med nu) som fick mig att börja blogga. Jag var och hälsade på henne några dagar på sommarlovet och hon bloggade, så sa hon att hon tyckte att jag också skulle börja blogga. Innan det visste jag inte ens vad en blogg var så introducerade mig även för de ”stora” bloggarna som då nästan bara var Kissie, Blondinbella och Stina-Lee. Sedan satte det fart en kväll här nere på västkusten när jag hade fruuuktansvärt tråkigt! 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hejsan! Nu ska jag berätta en sak…. jag gillar din blogg otroligt mycket. Du inspirerar mig så mycket. Dina outfits, hela du är grymt snygg. Ditt utseende är så vackert, jag önska att jag såg ut som dig, ärligt talat.
  Jag hoppas du har haft en bra dag fin fina du, och ha en trevlig kväll!

  Hoppas du kikar in på min blogg 🙂 kram

  marwa 2011-07-19 21:14:49 http://marwaplace.devote.se
  Svara
 • all cred till mig 😉 haha

  emelie 2011-07-19 19:32:14 http://emeliewallstedt.se
  Svara
 • Tittar in här på din fina blogg lite då och då om dagarna! Så himla roligt att läsa om hur man kan matcha olika plagg osv, dy är grymm! 🙂

  Hoppas du vill trycka på gilla knappen på en bild i en tävling som jag är med i, den handlar om sommarbilder! Här är min bild:
  http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-tina-angelholm-vit-sand–turkost-vatten-sommarkanslor-

  😀

  Tina 2011-07-19 18:54:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!