ISADORA SPRAY-ON BRONZER

Jag tänkte bara dela med mig utav ett litet tips till er!

Jag är en sådan tjej som använder foundation även när jag sminkar mig på sommaren. ”Allt eller inget” tycker jag. Men i och med att jag får en brunare hudton så måste jag använda en brunare foundation och tillslut så blir det så mörkt att det ser grått ut – inte så snyggt. Så när jag kom och beklagade mig över detta till mamma så tipsade hon mig om denna spray som jag nu blandar ut med min vanliga foundation för att få rätt färg. Jag vet inte om det beror på att det är en spray och är mer flytande men det ger precis den bruna färgen man vill ha, utan ett spår av grått! Dessutom så är den super att blanda med vinterfoundationen så att man får precis den hudton man har för tillfället. En av mina nya sommarfavoriter!

Hitills har jag bara lånat mammas så jag vet tyvärr inte hur mycket den kostar men den finns att köpa där ni hittar de andra IsaDoraprodukterna 🙂 (Åhléns, Kicks osv…)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!