I THINK I'LL BE ALRIGHT, BUT I'LL MISS YOUIdag är det bara regn, regn, regn och Internet här ute vill inte precis samarbeta med mig. Jag tror att det har med blåsten att göra vilket inte verkar lovande då jag tror att detta vädret kommer hålla i sig ett tag. Jag hoppas på en Göteborgsdag snart, är riktigt sugen på sista Harry Potter!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Gud vad snygg du är Fanny! Din blogg är en av dom mest inspirerande/bra bloggarna ever! 😀

  Moa 2011-07-20 18:33:58 http://enpresent.devote.se
  Svara
 • fett snygga bilder du tar, du är så duktig 😀

  IDA 2011-07-18 22:53:10 http://idaandersens.blogg.se
  Svara
 • Hejsan! tänkte bara fråga, saknar du nånsin din förra pojkvän?
  Att ha något stadigt, någon att dela o mysa allt med?
  Jag har nämligen nyligen förlorat min kärlek, en kärlek som varade i fyra långa år:( jag saknar han så det gör ont i mig och ibland får jag panik och gråter så jag skriker och vet inte vart jag ska ta vägen… hur klarar man sig? hur överlever man något som gör så ont. Efter fyra år, han var så jävla mycket!

  matilda 2011-07-18 21:20:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!