DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! I vilket program redigerar du dina bilder och vad använder du för kamera? 🙂

Svar: Jag redigerar mina bilder i Picasa som är ett gratisprogram man kan ladda ner själv. Det är enkelt men gör inte några speciella förändringar på bilder förutom att ändra i färgerna, skärpa, skuggor, beskäring osv. Jag har två kameror som jag använder och det är min Nikon D40 och min Canon G12!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • kan inte du länka vart man laddar ner den sidan ifrån?:)

    julia 2011-07-18 17:51:08
    Svara
  • Var helt hundra på att du hade photoshop och redigerade dina bilder där men det verkar som du har en ganska bra kamera om du bara använder picasa och får till så fina bilder! 🙂

    † Mejva 2011-07-18 13:55:19 http://www.mejva.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!