TÄVLA OM EN RING FRÅN ZAKYNTHOS


Kommer ni ihåg ringen jag köpte på Zakynthos? Jag köpte hur som helst en till likadan som jag tänkte tävla ut till er! Allt ni behöver göra för att delta är att skriva en kommentar till det här inlägget med er mailadress och vilket ert favoritinlägg är här på bloggen eller ett önskemål på ett speciellt inlägg. (Tex: Outfits, vardagsbilder, favoriter just nu eller ”ett inlägg där jag visar upp alla mina converse”… ja ni fattar!) KÖR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
97kommentarer
 • Kul! skulle att du gjorde ett/flera inlägg om lite regler och så när det gäller matchning, vad du tycker man kan ha tillsammans och vad man absolut inte kan kombinera ihop??
  Ringen är ju såå fiiiin och du oxå ♥

  sofia 2011-07-21 18:09:05
  Svara
 • Åh vilken rolig tävling och att det är så många som är med och tävlar! 😀

  Jag kan inte välja mellan kategorierna Lyx/Budget och Matchar som är mina favoriter och det är för att jag har fått sån hjälp när det gäller vissa klädesplagg som liknar dina som jag inte haft en aning om hur jag ska matcha, men när man provar på det du visar får man ett super snyggt resultat! Och kategorien Lyx/Budget tycker min plånbok mycket om, för vem gillar inte kvalite men med ett litet billigare pris? Så dem två är mina favoriter 🙂

  jennie 2011-07-20 16:38:51
  Svara
 • Jag vill vara med ! 🙂

  Jag gillar när du lägger upp bilder på dagens outfit, veckans plagg oså. Men skulle inte du kunna göra nån sån här typ budget outfit nån gång? 😉
  Älskar din blogg <3

  Wilma :) 2011-07-20 01:12:43 http://wwilmakarlsson.bloggplatsen.se
  Svara
 • Ååh, självklart är jag med och tävlar!

  Jag skulle vilja se ett inlägg där du visar dina tre absoluta favorit outfits.
  Och ett inlägg där du visar en bild men ditt absoluta favorit minne!

  Tack för en super blogg! Kram

  Ingrid 2011-07-20 00:22:08
  Svara
 • Jag är jätte gärna med!

  Mina favoritinlägg hos dig är alla inspirationsinlägg! som när du visar hur man matchar, tex dina rosa shorts! Alla outfit-tävlingar är super också!

  liv 2011-07-19 11:45:46 http://passions.devote.se
  Svara
 • åh! jag är med mer än gärna. 🙂

  Jag skulle vilja se ett inlägg där du lägger ut din absoluta favorit outfit (eller top 3 eller något sånt om du har svårt att välja, hihi) ifrån varje årstid. Alltså vad du helst har på dig en höstdag, sommardag, vinterdag och vårdag. Ja du fattar 😀

  frida 2011-07-19 00:05:47 http://rulesaremadetobebroken.blogg.se
  Svara
 • Hej, jag är mer än gärna med och tävlar om denna ring. Kanske lite sent ute.
  Men jag bara älskar alla inlägg där du visar ”dagens fanny” eller vad man ska säga, jag har fått så mycket inspiritation (stavningen må va fel) och även de inlägg då du visar nya inköp osv 🙂

  Skulle vara kul å veta lite mer om tips på smink och vardagsklädsel osv 🙂

  Jennifer 2011-07-18 23:22:02 http://anywhereinparadise.blogg.se/
  Svara
 • Jag vill vara med!
  Mina favoritinlägg är fanny matchar och veckans plagg, plus att alla dina outfits är grymt snygga!
  Tack för en superinspirerande blogg, ha det bra 🙂

  Ebba 2011-07-18 22:36:56
  Svara
 • Hej ,jag vill gärna va med och ha chans att vinna denna snygga ring! 🙂
  Jag tycker om inläggen där du visar dina ny inköp för du har så bra smak på allting och man blir så inspirerad och bara vill ha! Jag gillar specielt dina kläder du köper på second hand och som du har fått av dina mamma och din mormor. <3
  Skulle vilja veta mer om vilka väskor du använder 🙂

  Agnes 2011-07-18 21:33:50
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Jag kom på en ide om vad du skulle kunna ha i din blog!
   Här kommer den, Läsarna får skicka bilder på plagg som dom har fast kanske inte använder för man vet inte vad man ska ha till och så lägger du ut i bloggen lite tips.??
   Och en till, att när du har outfit tävlingar så behöver det inte va kläder man har utan man kan sätta ihop plagg från webb shopar och så väljer du vilken som är snyggast och praktiskast och så? 🙂
   Det var mina små ideer. 😀

   Agnes 2011-07-27 13:21:18
   Svara
 • Åh den ringen skulle inte sitta helt fel! Hmm dina outfits är alltid uppskattade, mer musik då den alltid är bra, gillar även ”favoriter just nu” 🙂

  jenny 2011-07-18 21:23:32 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • jag är med! 😀

  Jag önskar; Att du gör ett inlägg om vilket klädesplagg som du älskar mest i din garderob och vilka skor du gillar mest! 🙂 <3

  fanny blom 2011-07-18 19:29:00
  Svara
 • I’m in !

  mina favvisar är helt klart dina outfits och fanny matchar, knarkar din blogg ska du veta !

  hugzzz !

  wilma 2011-07-18 14:56:53 http://www.wilmaandreasson.blogg.se
  Svara
 • åh, vilken gudasnygg ring! 🙂

  jag älskar allt med din blogg! hade gärna läst lite mer om hur du äter&rör på dig för att ha sån kick-ass kropp som du har!

  kram!

  jenney 2011-07-18 14:21:01
  Svara
 • Jag vill gärna vara med!
  Jag skulle vilja ser mer inrednings inlägg. Jag ska snart flytta men jag vet inte hur jag vill ha det. Så mer inrednings inlägg! 🙂 Skulle också vilja se mer videoinlägg och massor av shopping tips 🙂
  Ha det bra Fanny!

  Julia 2011-07-18 13:29:40 http://juliiawidjestal.blogg.se
  Svara
 • jag skulle vilja ha ett inlägg med ”tips för shopping” favoritaffärer, hur man tänker när man ska shoppa, budget vs lyx alternativ osv, du verkar ha koll 😀

  Mathilda 2011-07-18 12:19:17 http://mathiildaas.blogg.se/
  Svara
 • Hej! Jag vill absolut vara med & tävla!
  Det jag uppskattar är att du har många frågeställningar till läsarna. Bla. Vilken outfit läsarna VS du tycker bäst om. Jag som är en daglig läsare får se både var du & läsarna tycker. Det är kanon 🙂

  Esmeralda 2011-07-18 11:58:31
  Svara
 • Mitt önskemål är ett inlägg om hur din ”framtidsbild” ser ut. Vill du flytta utomlands? var? barn m.m. 🙂

  Lova 2011-07-18 11:56:09
  Svara
 • favorit inläggen är dom när du visar upp din garderob, och plagg därifrån! får all inspiration till alla vardagsoutfits m.m oftast från din blogg, och din stil 🙂

  sofia 2011-07-18 11:16:17 http://www.sofiaollakka.blogg.se
  Svara
 • JAG ÄR MED!!:D
  jag skulle vilja se mer av ditt rum. Din blogg är riktigt bra och följt den nu ett tag. Dina outfits är verkligen fina så du vet!=)

  vickan 2011-07-18 01:27:43 http://vickany.devote.se
  Svara
 • Jag skulle vara intresserad av ett inlägg där du skriver om hur man ”börjar” klä sig i din stil, alltså från att ha ett par jeans och ett linne plus kofta typ.. till att ”våga” använda kavajer och lite annorlunda (men sjukt snygga) blusar. Att du visar olika outfits som t.ex. som kanske inte är helt på din ”nivå” ännu men en start på din klädstil alltså inte riktigt så vågat utan något plagg som är något lite extra, bara som tips och förslag :). Tycker du har sjukt fin klädstil men jag har inte alla moment i min garderob ännu! 🙁
  Hoppas det inte var för krångligt att förstå, haha.

  Dina outfits är otroligt fina! 🙂

  Angelica 2011-07-18 00:13:14
  Svara
 • skulle vilja se dina favoriter i din gadrob, kläder, smycke, skor och så 🙂
  jag är med!

  line 2011-07-17 23:27:28 http://www.lineemelie.blogg.se
  Svara
 • Jag vill vara med!

  Jag tycker att inläggen om skönhet är roligast. När du till exempel tipsar om olika hudvårdsprodukter och sånt. Även sminktips är roligt att läsa om. Det är extra roligt att läsa när du skriver om make up store-produkter för du har en del och jag älskar det märket. 🙂
  Ha det så bra! Kram

  Linnéa 2011-07-17 22:59:54
  Svara
 • Hej! 🙂
  Din blogg är super rolig att läsa, så håll i det tycker jag.
  Ringen var super gullig, så det skulle vara jätte roligt att vinna den.
  På din blogg är ungefär de mesta intressant att läsa om, men om jag ska peka ut något speciellt, så är det kul när du lägger ut bilder/inlägg på secoundhandn affärer, och andra annorlunda affärer som du har sett, eller när du tipsar om sånt. Inredning eller insperationen är också rolig att läsa om, och alla vackra bilder du lägger ut är alltid roligt att se. Men om jag fortsätter att rabbla upp saker som är bra på din blogg kommer det blir tillslut allt så jag tänker sluta nu, och något nytt du kan skriva om vet jag inte riktigt, men jag är säker på att du kommer på något själv, det har du gjort så bra då 🙂
  Tack för en bra blogg, och du gör ens tillvara lite roligare kan jag medge, hoppas du har en bra dag! Gillar din blogg.
  Kram Kajsa

  Kajsa 2011-07-17 22:01:41
  Svara
 • jag skulle vilja att du skriver ett inlägg om vad du använder för smink beroende på vilken årstid det är! 😀

  emma 2011-07-17 21:59:07
  Svara
 • mina favoritinlägg är där du har frågat oss vilken våran favoritoutfit är och sen när du jämför vilken vi röstade fram och vilken du själv valt, det är så roligt att det aldrig blir samma outfit, 🙂
  kram!

  marija erak 2011-07-17 21:40:26 http://therunaways.devote.se
  Svara
 • jag vill vara med och tävla om ringen 🙂
  jag älskar många saker med din blogg men speciellt dina inlägg om, filmer och serier. Då jag verkligen älskar filmer & serier ;D

  sofia 2011-07-17 21:36:09 http://elinslashsofia.blogg.se
  Svara
 • jag är med!
  jag diggar din blogg riktigt mycket i helhet! Men det bästa är när du lägger ut dina grymt snygga outfitsbilder som jag inspereras av väldigt mycket och dina tips om tex hudvårdsprudukter! Du är dej själv (vilket jag tror påverkar många på ett positivt sätt) och lyckas alltid se så bra och cool ut på bilder!
  Ett stort plus att man alltid blir glad av att se dej!

  lizel 2011-07-17 21:31:42 http://lizels.blogg.se
  Svara
 • Jag är med och tävlar om ringen! 🙂

  Kan inte riktigt sätta finger på vad som är bäst här på din blogg. Allt är så bra, inspiration på högsta nivå! & oftast alltid bilder och det gillar jag mycket. Vem vill läsa en blogg med barabara text liksom? Men hhmm.. det bästa är nog dina ”outfitscollage” där vi får rösta på vilken som såg bäst ut t.ex. denna månaden. Gaaahh, galet snyggt allting måste jag säga! <3

  K E L L Y ' 2011-07-17 20:58:42 http://kellymenelii.blogg.se
  Svara
 • Jag vill jätte gärna vara med och tävla.
  Det jag gillar med din blogg är att man alltid får insperation från dig, du har alltid så fina kläder & detajler och sånt till. Det insperar!

  frida 2011-07-17 20:57:43 http://www.ffridaranden.blogg.se
  Svara
 • Jag är mer än gärna med och tävlar.
  Mitt favorit inlägg från dig var när du skrev om dina ”knölar” på låren. Jag har själv problem men mina lår och trivs inte alls i jeansshorts. Men det som du skrev på det inlägget fick mig verkligen att tänka. Varje gång du lägger ut bilder på dig själv där man ser dina små ”knölar” blir jag bara mer peppad av att inte bry mig om vad andra tycker och tänker. OCH att vi alla är fina på våra egna små vis.
  Tack! 🙂

  Amalia 2011-07-17 20:47:39
  Svara
 • Heej!
  Jag vill vara med och tävla. Jag tycker att det är jätte kul när du visar/berättar om hur du har gjort en frisyr eller hur du fixar ditt hår. hade varit jätte kul om du skrev lite mer om ditt hår och sånt.
  KRAM!!

  chenar 2011-07-17 20:26:14
  Svara
 • Åh, den är ju perfekt! Jag är med och tävlar! 😀
  Mina favoritinlägg är dina outfitsbilder som är tagna ute på platser med otroligt fin natur. Jag blir så imponerad och inspirerad! You go girl!
  [email protected]

  Emelie 2011-07-17 20:21:27
  Svara
 • Jag älskar dem inläggen då du sammanfattar alla dina outfitts som du haft under den senaste månaden. Det är verkligen en inspirationsbomb. Dem inläggen innehåller sååå mkt fint!!

  Anna 2011-07-17 20:12:51 http://inspirationofmine.blogg.se
  Svara
 • Jag är mer än gärna med!
  Mina favorit inlägg är att se dina outfits men också när du ger tips på enkla med snygga frisyrer, tex denna http://fannystaaf.se/?p=13571#comments
  Man blir dock rikitgt avundsjuk på ditt hår och att man själv inte får till det lika bra. Men de inläggen är bland mina favoriter! 🙂
  Hoppas jag vinner, tycker ringen var dö snygg. Älskar färgen! 🙂

  Victoria Eklund 2011-07-17 20:12:27 http://victoriaeklund.blogg.se/
  Svara
 • jag vill vara med!

  jag älskar inlägg där man tar kort på sitt rum, huset och sånt! jag älskar att bli inspirerad av andra och inspirera andra. Jag tycker också om dina outfits bilder och jag älskar din stil! Jag läser alltid din blogg för den är bäst, så fort jag sätter mig vid datorn så tar jag fram din blogg. (ibland läser jag inläggen flera gånger i rad)
  kram!

  Moa 2011-07-17 20:01:32
  Svara
 • jag gillar såklart dina outfit-inlägg. Skulle vilja se nått inlägg om favorit böcker/musik eller dina favoritställen i Stockholm för oss som bor längre söder ut;)
  kram

  inez 2011-07-17 19:45:34 http://debut.devote.se
  Svara
 • jag vill vara med!

  mina favorit inlägg är alla mode och skönhets inlägg! vilket omfattar istort sätt hela bloggen men de jag menar är att dina outfits är grymma! och dina smink och skönhets tips är verkligen grymma! det är inga sådana där halv bra produkter som du skriver är jääätte bra utan det är verkligen riktigt bra produkter du tipsar om!
  några favvisar som du tipsat om är ”cover all mix” från make up store, den är toppen! torrshampot från batiste (nu har jag det som är för brunetter) är även det grymmt!

  Evelina 2011-07-17 19:41:50
  Svara
 • mina favoriter är helt klart outfitsinläggen och när du har veckansplagg-inlägg! skulle vara kul om du visade hur man kan matcha olika plagg på olika sätt.

  linnea 2011-07-17 19:36:43 http://linneajaktlund.blogg.se
  Svara
 • jag vill självklart vara med och tävla! 🙂

  Det jag gillar mest med dina blogg är dina härliga outfit bilder ute i naturen, beundrar att du lägger ner så mycket energi och ork på dessa bilder! Mina absolut favorit bilder är när du står på ängen i en ljus långklänning, så härliga och dessa bilder ger så mycket inspiration! 🙂
  ha en bra kväll, kram 🙂

  vickan 2011-07-17 19:32:22 http://victoriaholmqvist.blogg.se
  Svara
 • Jag är med! Du såg ju mitt inlägg om dig så jag måste svara dina outfits, eftersom att de alla är så himla inspirerande! Något annat jag älskar är att läsa (och se) vad du köper , och jag brukar ofta gå in i kategorin shoppat för att inspireras. kram!
  (hoppas mina HTMLkoder funkar, det är första gången jag provar att göra sådana i en kommentar, hihi, puss

  Signe 2011-07-17 19:17:10 http://svoren.se
  Svara
 • Jag är med! Skitsnygg ring!
  Jag skulle vilja läsa mer om hårtips/frisyrer och budgettips! Det drar till sig läsare och det är alltid bra med tips sen så är det helt enkelt bara vad jag älskar att läsa om! Kram på dig! 😀

  Alva 2011-07-17 19:03:22 http://alvarydells.blogg.se
  Svara
 • Jag är gärna me!

  Mina favorit inlägg (förutom alla dina outfit och shoppinginlägg) är dina musik inlägg, eller vad jag ska kalla de.
  Du har en otroligt bra musiksmak (typ samma som min) och du lyckas alltid matcha en låt med ett fint citat och en fin bild på dig (om du inte är model så borde du bli det)
  Du har i alla fall hjälpt mig att hitta nya favoritlåtar!

  Matilda 2011-07-17 19:00:33
  Svara
 • Hej, jag vill va med och tävla.
  Som alla andra säger så älskar jag dina outfitbilder. Så inspirerande är det, jag kan kolla på en bild och sedan ta på mig det dagen efter alltså använda liknande kläder som jag har hemma. Men dina videobloggar är då bäst!Jappjapp, jag tycker att det är kul att du verkligen visar hur du är. Att du inte gör dom perfekta som vissa andre. Jag måste även säga att jag älskar att du berättade om dina lår, att du har klumpar som inte går bort. Du är verkligen en bra förebild, du är inte som alla andra bloggare som photoshopar deras bilder. Ifall nån annan bloggare skulle haft det så skulle den photoshopat eller betalat en stor summa för att få bort det. Du är naturlig, det är ett skäl till att jag läser din blogg. Du döljer det inte, BRA ! Skit i alla störda kommentarer du får, dom själva är inte perfekta. Dom har säkert nåt som dom skäms över. Men sen så skulle jag vilja ha hiss och diss – inlägg. Vore sjukt kul. Väldigt enkelt också 🙂 Tack för mig !

  Sara 2011-07-17 18:54:11
  Svara
 • Hej, tänkte bara berätta att det finns två stycken Fanny Staaf på facebook, ifall du inte visste om det. Har du inte två olika konton så är det nån som snor dina bilder från bloggen och utger sig för att vara du /:

  Sofie 2011-07-17 18:45:17
  Svara
 • jag är med 🙂
  jag skulle vilja ha ett inlägg där du lägger upp din absoluta favoritoutfit !
  mitt favoritinlägg då… kan inte välja ett, så alla dina outfitinlägg ! du har så himla snygga kläder! almost to die for!

  kimmie 2011-07-17 17:54:46 http://kimmiefagerberg.blogg.se
  Svara
 • Jag är väldigt gärna med och tävlar om denna snygga ring!
  Det jag gillar bäst i din blogg är dina outfit bilder då du har en otroligt fin stil som inspirerar mycket! Jag gillar även dina inlägg då du berättar hur du fixar håret osv. Något jag skulle vilja se mer av är bilder på dina nära och kära (vänner och familj) Kram till dig och tack för en bra blogg!

  Evelina 2011-07-17 17:44:15 http://honeevelina.blogg.se
  Svara
 • jag är med och tävlar!:D

  enligt mig ÄLSKAR jag då du gör videoinlägg typ när man fick se hela din morgon typ. skulle vara askul att se liknade sånna också!:)

  hanna 2011-07-17 17:37:32 http://hannabanana.devote.se
  Svara
 • Jag är gärna med!
  Jag gillar mest dina outfit bilder , älskar din stil , blir väldigt inspirerad av den! Jag gillar även när du tipsar om produkter till håret , kroppen osv.
  Jag skulle gärna vilja se mer av ”favoriter just nu”!

  sara sonehag 2011-07-17 17:36:58 http://sarasonehag.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny! Jag är med och tävlar!

  Mitt favoritinlägg här på bloggen är ditt inlägg ” perfektion är inte MVG i alla ämnen, perfektion är att må bra” just för att varenda litet ord i det inläggen är så sant. Från första bokstaven till den allra sista punkten så är allt så välskrivet som det bara kan bli. Jag tror att det inlägget inte bara inspirerade mig, utan många och åter många andra tjejer där ute. Alla dina inlägg i ”tänk till” kategorin är för övrigt otroligt tänk – och – läsvärda. Men detta är nog min favorit!

  Tips på vad du kan skriva / visa i bloggen är bland annat lite oftare vad du köper för någonting, jag tycker att det har blivit lite snålt med det på senaste tiden. Haha! 🙂 Och även inspirations bilder på dig själv, för du tar så otroligt fina! Lite we heart it inspirerade bilder alltså, det är mitt önskemål!

  Keep up the good work!

  Amanda 2011-07-17 17:35:57 http://amandalinneagrahn.blogg.se
  Svara
 • Hej !
  Jag vill jättegärna vara med i tävlingen !
  Min favorit är självklart outfitsinläggen men jag gillar även mycket att du har dagens fråga ! 🙂

  Alvs 2011-07-17 17:35:11
  Svara
 • Jag är med!
  Älskar dina ”In my closet”-inlägg 🙂

  Kimberly 2011-07-17 17:32:23 http://crossnfeathers.blogg.se
  Svara
 • jag är med!

  Jag tycker du ska ha mer inredningsinlägg.
  Riktigt kul att kolla på och få lite inspiration ;D

  Amanda 2011-07-17 17:31:26 http://amandaliindqvist.blogspot.com
  Svara
 • Jag är gärna med och tävlar!
  Jag skulle vilja se lite mer bilder på din omgivning och hur ditt rum ser ut, vad du gör på dagarna – utan att bilderna ska vara bara på dig. Låter väldigt gnälligt, men jag menar inte det som en negativ sak att du lägger upp bilder på dig, snarare att jag vill att du ska lägga TILL bilder på hur omgivningen ser ut också. Lite svårt att förklara, men lite mer fotobilder helt enkelt.

  Emelie S 2011-07-17 17:28:36 http://emelis.devote.se
  Svara
 • Jag vill vara med i tävlingen!

  Jag älskar dina ”fanny matchar”-inlägg eller där du veckans klädesplagg. Grym inspiration när man själv har lite outfit-torka. En riktig superblogg har du!

  Sofia 2011-07-17 17:27:42
  Svara
 • Jag vill vara med!

  Mina favorit inlägg är ”dagens outfit” eller dina shopping inlägg.
  Älskar de, man blir så inspirerad av din stil.
  Alltid lika kul att läsa och kolla på tycker jag!

  elin sundgren 2011-07-17 17:16:32 http://www.elinsuundgren.blogg.se
  Svara
 • jag är med! 😀 jag tycker att dina inlägg där du visar hur man kan matcha ett plagg på flera olika sätt är riktigt bra! fler såna, hehe!

  Malin Forsberg 2011-07-17 17:12:44 http://maaaliiinnn.blogg.se
  Svara
 • Mina favoritinlägg är när du visar hur du gör exempelvis frisyrer steg för steg. Jag skulle tycka att det var jätteroligt om du gjorde sådana ”Steg-för-steg” inlägg om hur du sminkar dig också! 😀

  Julia W 2011-07-17 17:06:54
  Svara
 • jag är med! mina favvoinlägg är när du visar hur ditt rum ser ut och typ inredningsgrejer, det är jättekul att se! 🙂

  jennifer 2011-07-17 17:00:02
  Svara
 • Jag är gärna med i tävlingen.
  De inlägg jag gillar mest är ”dagens fråga” För att man lär sig av dom och tar åt sig av de tipset eller vad det nu kan vara. Gillar också när du visar upp vad du har shoppat och när du visar vad man kan matcha till vad.
  Mina önskemål är att du skulle lägga upp mer om inredning, vad som kan passa i olika rum – budget eller inte. Och sen lite mat – att leva lite nyttigare. Hoppas du gillade min förslag!
  ha det bra!

  Julia Nilsson 2011-07-17 16:58:54 http://julianilsson.se
  Svara
 • Jag är gärna med 😀
  jag tycker om det mästa på din blogg men en av mina favoriter är helt klart videoinläggen…
  även fast de kanske inte är de som du gör mäst eller de du tycker är roligast för då känns de som att man lär känna dig mera och de känns som om man får reda på mera om dig genom att bara tillexempelvis : höra hur du pratar osv… för man kan ju få en bild ihuvudet av en bloggare men sen om man kollar på ett videoinlägg kanske uppfatta saker och ting på ett annat vis.
  Tycker iallafall att du har en superblogg och du får gärna göra flera videoinlägg och skriva lite mera om outfits och tränder och in my closet osv.. 😀

  Många kramar !

  Carolina 2011-07-17 16:48:19 http://carolinacarlson.blogg.se
  Svara
 • Jag vill vara med! 🙂
  Jag bara älskar dina outfitsbilder, speciellt när du är ute i naturen och fotar, så grymt fint! Men jag tycker du borde visa hur man kan matcha olika plagg. Tex. Hur matchar man en transparent topp bäst, eller jeansvästen osv!

  moa 2011-07-17 16:35:56 http://jagharenrosacykel.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny! Jag skulle gärna vilja vara med i tävlingen 🙂
  Jag skulle vilja att du skrev om självkänsla ! Jag tycker det är jätte viktigt då det är många som har dålig självkänsla, kanske en frågestund där folk frågar dig om deras ” självkänslefrågor ” och du svarar 🙂 eller att du berättar hur man kan få bättre självkänsla. Du fattar 😀 ! För du verkar som en snäll tjej som trivs bra med sig själv!

  Claudia 2011-07-17 16:34:57
  Svara
 • Jag är med!!!
  Jag tycker att dom bästa inläggen är dom där du visar upp fina bilder. Tagna ute i naturen med fint ljus och där man ser vad du gör om dagarna!!!

  Alexandra 2011-07-17 16:33:42
  Svara
 • Jag är med!!
  Jag älskar dina outfits.. så måste nog vara din outfitkategori! 🙂

  Malin Forsgren 2011-07-17 16:10:11 http://forsgrenmalin.myshowroom.se
  Svara
 • Im in!
  jag gillar egentligen alla dina inlägg men favoriten är nog ”fanny matchar” för då får jag så himla mycket bra tips och inspiration!

  Lovis 2011-07-17 16:09:28
  Svara
 • Hej jag är självklart med!!
  Hmm det är otroligt svårt att välja några favorit inlägg då jag gillar din blogg supermycket och jag tycker nästan att alla inlägg är lika bra! men om jag måste välja är det nog ”Dagens outfit” och ”Dagens fråga” eftersom att dina outfitar är väldigt inspirerande och man nästan alltid får veta något nytt om dig i ”Dagens fråga”!
  Tack för en superbra blogg!!! 😀 😀

  Nicolina 2011-07-17 16:07:50 http://nicolinalindqvist.blogg.se
  Svara
 • jag är gärna med! 🙂
  jag älskar när du tipsar om saker, de kan vara allt från kläder smink inredning, ja allt! 🙂 och jag gillar även att se hur du matchar kläder och sånt för de får upp ögonen för just min stil inte utan att bara kopiera exakt dina kläder utan min stil 🙂

  sanna 2011-07-17 16:05:51
  Svara
 • Jag skulle vilja se mer ut av din garderob och ditt rum! 🙂
  Skulle också vilja veta vilka kända bloggar du läser mest och vilken som är din absoluta favorit blogg som du följer.

  M A T I L D A 2011-07-17 16:02:00 http://matildaalstermark.blogg.se
  Svara
 • Jag vill gärna vara med och tävla och jag måste säga att jag älskar dina outfits.
  Det är en stor insperations källa för mig i klädväg. Du kör ditt eget race och kombinerar kläderna tillsammas helt otroligt bra!

  Efter att ha varit en trogen läsare i ca 3 år,(jisses asså haha)
  så har jag sett din utveckling stil mässigt. Och jag måste bara få säga att den just nu är snyggare en någonsin 😀

  FOTOSTYLE - Sofia Hjort 2011-07-17 15:55:54
  Svara
 • Hej!
  Jag tycker alla dina inlägg är favoriter!
  Men jag skulle vilja att du filmar din gaderob och berättar lite om sakerna!
  Ha det bra!

  Amanda 2011-07-17 15:55:14 http://amandaahansson.blogg.se
  Svara
 • Jag är med ! 😀

  Jag gillar när du visar olika kläder och outfits, för jag älskar din stil och det är precis så jag vill klä mig! Och ibland kanske du kunde visa en ”budget” outfit 😉

  Wilma :) 2011-07-17 15:50:21
  Svara
 • jag tycker att dina outfitsinlägg är super, du är så vacker. och jag skulle vilja att du gjorde fler ”skönhetsinlägg” där du tipsar om hår och ansiktsprodukter osv.

  helena 2011-07-17 15:41:56
  Svara
 • Jag är gärna med! Jag skulle vilja ha mer vardagsbilder, det har vi fått för lite av 🙂

  D 2011-07-17 15:35:05
  Svara
 • Jag vill vara med!
  Mina favorit inlägg är såklart när du visar dina outfits, man får så otroligt mycket insperation! Det är också jätte roligt att läsa om när du tipsar om saker och ting!:)
  Det skulle också vara roligt om man fick veta hur du faller för ett klädesplagg, hur du tänker när du shoppar och hur du tänker när du ska matcha en outfit!:D

  Underbar blogg! Kram

  Emma! 2011-07-17 15:28:09
  Svara
 • Älskar du då visar kläder från din garderob eller nyinköpta, får mig att vilja köpa likadana!!

  Tilda ♥ 2011-07-17 15:27:33
  Svara
 • Jag tycker du ska göra inlägg med t ex skönhets tips. Eller vilka produkter du använder. Älskar dina outfits och när du visar vad du shoppat. Du är så fin stil!
  Du kanske också kan göra inlägg med bilder på dina skor! 🙂

  Hanna 2011-07-17 15:22:21
  Svara
 • att du visar ditt rum och din garderob! 😀

  alva 2011-07-17 15:21:56 http://alvalundgren.tumblr.com
  Svara
 • Jag är med!
  Jag tycker om inläggen med dina outfits, och även dagens fråga.

  clara 2011-07-17 15:19:40
  Svara
 • jag är gärna med!
  mina favorit inägg är dina outfits och bilder på inredning osv.
  och när du tipsar om filmer och annat bra, allt är så insprerande!
  du är en så bra förebild(:

  ida 2011-07-17 15:17:28 http://idaaaaa.bloggplatsen.se
  Svara
 • Jag är med och tävlar!
  Jag skulle vilja att du visar upp dina favorit smycken just nu 🙂

  linnea 2011-07-17 15:17:04 http://linneeaaa.bloggplatsen.se
  Svara
 • Jag är med! Jag gillar dina inlägg då du visar dina kläder att man kan ha dom på flera olika sätt! Jag vill att du gör ett inlägg om dina skor, kanske visar dom eller visar dina favoriter osv.. 🙂

  caroline ♥ 2011-07-17 15:16:49 http://sagacaroline.blogg.se
  Svara
 • jag är med!
  Jag hade tyckt de var roligt om du gjorde fler videobloggar. Vet att du hatar det men snälla!!! Annars älskar jag dina shopping inlägg som ger tips på vad som finns ute i butikerna 🙂

  linnea 2011-07-17 15:08:55
  Svara
 • Jag vill vara med 🙂
  Jag tycker om inläggen med outfits och när du visar nya köp osv 🙂
  Jag skulle vilja se hur ditt rum ser ut 🙂
  hare bra!

  Lina 2011-07-17 15:07:30 http://goldflower.bloggplatsen.se
  Svara
 • jag är med ! mitt favorit inlägg är när du visar favoriter, t.ex favorit smink , man blir så himla inspirerad. så fortsätt med det!
  kram

  MOA 2011-07-17 15:06:26 http://www.moawirdbys.devote.se
  Svara
 • jag vill gärna vara med och tävla om denna ring 🙂
  Jag gillar din blogg jätte mycket och jag gillar att läsa om det mesta i din blogg men dem bästa med inläggen är att du bryr dig så mycket om det dina läsare vad dom vill läsa och det är så sjukt bra! Frågestunderna är bra för då får man veta mycket om dig, och så dina bildbomber är kul att kika på =))

  Jessica 2011-07-17 14:56:53 http://jerkanperkan.blogg.se
  Svara
 • Jag älskar dina outfitsbilder för de är så proffsiga och med så fina omgivningar:) jag älskar din blogg som den är nu men om ja skulle säga att jag vill se något mer så skulle det vara dina favorit: skor, smycken, platser, ja alla möjliga favotiter:D

  Josefine 2011-07-17 14:51:21
  Svara
 • jag är med! mina favorit inlägg är dina videobloggar! jag vet att du inte gillar dom men jag tycker dom är riktigt roliga att titta på. man får liksom en bild av ditt riktiga du eftersom du oftast bara skriver och visar bilder på din blogg. när du spelar in kanske du pratar och ja, du förstår! fortsätt med det!

  julia 2011-07-17 14:51:04 http://juliajedeberg.blogg.se
  Svara
 • Jag är jätte gärna med! Gillar såklart dina outfits som är super läckra och inspirerande! 🙂
  Skulle vara roligt om du visade garderober, smyckeskrin, skoställ, väskor osv. Skulle vara roligt och se!

  emelie 2011-07-17 14:50:41 http://kladdi.blogspot.com
  Svara
 • Jag vill vara med och tävla!
  Mina favorit inlägg du gör är helt klart Fanny matchar. Alla outfits du har gjort är görsnygga! Dina outfitsbilder är också bland det som är bäst i din blogg! För att du tar dom i fina miljöer så dom blir mer än bara outfitsbilder.

  Michaela Larsson 2011-07-17 14:49:58 http://michaelalarsson.devote.se
  Svara
 • Jag är gärna med!
  Mina favoritinlägg är nog dem där du tipsar om saker o ting. Det kan va allt från skönhetstips till bra shoppingtips! Me like 🙂

  felicia 2011-07-17 14:49:33 http://feliciastolt.blogg.se
  Svara
 • Jag vill se ett inlägg med dina celebrity crushes 😉 Haha!

  Marielle 2011-07-17 14:49:08
  Svara
 • Hej jag är jätte gärna med.

  Jag älskar alla dina inlägg, som hon ovan nämner så ger du så mycket inspiration. Du är en av mina favorit-bloggare. Jag älskar dina ¨in my closet¨, ¨fanny matchar¨, ¨lyx budget¨ och alla dina andra kategorier!

  Men gärna ett inlägg om hur du tycker att man ska vara klädd när man går på bio, som vanligt eller lite finare men inte överdrivet. Jag vet aldrig vad jag ska ha på mig när jag ska på bio. Ge gärna lite förslag också!

  Elisabet 2011-07-17 14:48:10 http://elisabetviola.devote.se
  Svara
 • Mina favoritinlägg är skönhetsinläggen pga av att inspirerar och hjälper så mycket! Hade varit roligt om du hade skrivit lite fler såna! När jag behöver hjälp med hår, hud, smink eller något annat brukar jag kolla på dina inlägg 🙂 kram

  Izabella 2011-07-17 14:44:26
  Svara
 • Jag vill vara med:)
  Mina favorit inlägg är Fanny Matchar för att dom liksom öppnar upp mina ögon hur jag kan matcha ett plagg mer än en gång,och hur man får det snyggt!
  Sen också ”önskar” jag mig ett inlägg där du kan berätta om trenderna i höst?
  Tacksam om du svarar!
  Ha det bra,Kram!

  Julia 2011-07-17 14:41:23
  Svara
 • Jag vill också vara med i tävlingen!

  Jag älskar när man får se hur det ser ut i ditt rum, typ inredning & osv! Inte nog med att du alltid klär dig så snyggt så har du även det snyggt på rummet! Så jag kan sitta och kolla på dina bilder som du tagit på ditt rum hur länge som helst! Det inspirerar verkligen! Du är verkligen en av få bloggare som verkligen kan det med att blogga, du är grym! 🙂

  Så förutom dina outfitsbilder, som självklart är hur snygga som helst så tycker jag att inrednings inläggen (va ett tag sedan de kom några nya) är hur bra som helst, så fler sådana!

  😀 ha det bäst Fanny!

  Tina 2011-07-17 14:41:03
  Svara
 • Jag vill vara med!
  Favoriterna är nog dina outfitsinlägg (även om alla andra inlägg också är bra) eftersom de insperarar så mycket! kram

  Lovisa 2011-07-17 14:31:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!