COUSINS


Tänkte bara visa er dessa tre gulliga kusiner som jag umgås med non stop om somrarna, men tyvärr har en lite för liten plats i bloggen! Dessa personer är mina stand-infotografer när mamma inte kan, hjälper mig när jag har bloggpanik och mitt sällskap dygnet runt! Kajsa är även min personliga massös och Matilda mitt ständiga shoppingsällskap. Och Elias är det kul att ligga och sola bredvid för att han är så blek….. hehe. Nejdå men han är söt! 😉

Efter en dag med sol och bad väntar vi nu hungrigt på efterrätt och sedan står det ett par Vampire Diariesavsnitt på schemat. Jag fullkomligt älskar mina sommarveckor här på Västkusten, jag vill aldrig åka hem!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • hej fina Fanny! när du säger att du är på västkusten.. vart exakt är du då? 🙂 hoppas du fattar min fråga 😉 haha ha det gött <3

    Emma i Göteborg 2011-07-16 22:31:42
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!