BEST THING I NEVER HAD

Best thing i never had – Beyonce

Godmorgon på er! Nu är det packning för fulla muggar här för att jag tröttnade på Stockholm redan nu (onödigt, jag vet) så jag tar tåget redan idag. Västkusten är så lockande just nu så att det kliar i hela kroppen. Umgås med familj och släkten, äta god mat, ha en massa tid över för bloggning och annat som man inte hinner annars, sola och bada osv!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej!
  Jag har en fråga angående halsbandet som du har på bilden. Jag har nämligen också en sånt halsband, men mitt är inte lika böjt eller vad man ska säga. Inte lika ”rundat” som ditt är. Så jag undrar därför om ditt alltid har sett ut så som på bilden eller om du på något sätt har böjt till det, och i såna fall hur du har gjort för att böja det? Du kanske kan ta det här som en ”dagens fråga”? 🙂
  Tack för en grymt bra blogg, kram!

  Alice 2011-07-15 21:53:59
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Jag vet hur du menar! Hemligheten är att flytta de stora ringarna som finns på varje sida närmare pärlan i mitten, det formar halsbandet! 🙂

   Fanny 2011-07-16 15:38:48
   Svara
 • Vart har du köpt halsbandet du har på bilden och hur mycket kostade det? 🙂

  Wilma :) 2011-07-15 20:10:29
  Svara
 • huhu synd fanny.. det verkar vara dystert väder i götet.. blir nog bättre när du kommer dit 😉

  Carro 2011-07-15 16:57:06 http://carrows.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!