HAVSSKÖLDPADDOR

 Hej mina fina läsare! Idag började vi dagen med lite frukost på balkongen och sedan tog vi Zakke till Laganas där vi åkte ut på en liten havssköldpaddetur. Vi såg hur många som helst och de var otroligt fina! Sedan var det dags att lämna tillbaka Zakke till uthyrningsfirman efter en vecka och så spenderade vi hela eftermiddagen här på Argassistranden. Nu har vi gjort oss fina då vi har bokat bord på en otroligt fin restaurang vi hittade längst vägen ifrån stranden i Tsivili igår. När vi kommer hem blir det packning och utgång. JAG VILL INTE ÅKA HEM IMORGON!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh min pojkvän älskar sköldpaddor! Det ultimata vore att han skulle få se dem in real life! Det häftigste skulle vara att se sköldpaddor så för då kan man absolut dö lycklig.( Finns inget mer i världen man kan göra- saker man måste göra innan man dör) Haha!

  Anonym 2011-07-12 09:09:54
  Svara
 • hej fanny!!
  tänkte fråga om din otroligt snygga svarta klänning med hålet i ryggen, helt fantastik, och den röda snygga klänningen också, är dom köpta nyligen på hm? vet du om någon finns kvar hittar dom inte på sidan…
  Du är en otrolig insperationskälla!!

  Lina 2011-07-12 01:25:22
  Svara
 • Gud va mysiga bilder!

  Matilda 2011-07-11 22:37:10 http://matiiildaaas.blogg.se
  Svara
 • åh va häftigt att se de!

  Johanna Öberg 2011-07-11 20:21:04 http://asiwantit.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!