TIPS FÖR SOLSTOLEN!

Gossip Girl-böckerna, Elsas Mode & Elsas Värld, The Last Song, Egoboost, Systrar i jeans-böckerna, It Girl-böckerna, Svindlande höjder.

Mina favoritböcker!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag hoppas att du har sett tha last song på rulle. Jag har nog aldrig gråtit så mycket till en film som jag gjorde till den. Herregud, snacka om att lyckas med syftet. En mina favoriter , helt klart!
  Många av böckerna ovan har jag läst, kan verkligen rekommendera Elsa-böckerna. Man kanske tror att det är svårt att förstå hur en ursnygg outfit ser ut utan att kolla på en bild. Men nej, Sofi är sjuktbra på att förklara i detaljer så att läsa boken är som att kolla på bilder!
  Ni som inte har läst dom, lääääs dom! 🙂

  Emma 2011-07-12 12:32:26 http://realizefaith.blogg.se
  Svara
 • Vilken föredrar du mest? 🙂

  Moa 2011-07-11 11:22:18 http://moasplace.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!