MAVRATZI BEACH

 Hej på er! Äntligen har internet på rummet börjat fungera så nu blir det enklare med bloggningen då jag inte behöver gå ner till WiFicafét längre! Vi har hur som helst haft en superdag. Vi vaknade alldeles för sent då det blev ännu en sen kväll igår och stack iväg direkt med Zakke som vi så fint döpt vår fyrhjuling till. Vi åkte förbi Banana för att upptäcka lite nya stränder och hittade Mavratzi Beach lite längre bort som också var superfin men mindre. Där började vi med en Souvlaki till frukost och lunch och sedan började stekandet. Det var meningen att vi skulle åka därifrån i tid då vi skulle med partybåten från Laganas ikväll men när det var dags att börja röra på sig fick vi ett sms ifrån killarna om att det var uppskjutet till imorgon så då la vi oss snällt i en varsin solstol och somnade. Runt 6-tiden packade vi ihop våra saker och åkte till en restaurang som låg uppe i bergen på vägen hem med utsikt över heeela havet. Otroligt fint!

 Nu ikväll ska vi dra iväg till Laganas istället och se vad det erbjuds där. Så nu väntar sminket, klädval och ett par timmars balkonghäng med goda drinkar innan vi tar taxin dit. Ni får ha en superkväll, det ska jag ha!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!