BANANA BEACH

 Tjenis tjenis! Imorse hyrde vi en fyrhjuling för de 5 dagar vi har kvar här och med den har vi idag tagit oss bort till Vasilikos och hittat en helt underbar strand som heter Banana Beach. Turkost vatten, en massa sand, fina solstolar och världens bästa beachclub med underbar mat. Det var inte sista gången vi åkte dit kan jag lova! Och inte nog med det så gick vägen dit uppe I bergen med hela havet utbrett vid sidan. Riktigt härlig känsla!

 Gårkvällen blev riktigt lyckad. Vi var helt inställda på att festa loss med gamla greker eftersom att det som sagt bara finns barnfamiljer här I Argassi men vi lyckades efter 5 minuter hitta på 4 partyglada och svenska killar som fick göra vår kväll! Så vi hamnade inte I säng förän vid 6-tiden någon gång, men det fick vi ta igen I solstolarna idag!

 Nu blir det middag och sedan en till Argassiutgång, för imorgon är det Laganas och partybåt på schemat!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hejdu. Har inte din vän någon blogg? Kan du inte länka den i något inlägg? 🙂 🙂

  Hääääärlig bränna du fått!!

  Frida 2011-07-09 15:27:06 http://iliveforthememories.blogg.se/
  Svara
 • Är det samma tid där borta?

  Anna 2011-07-08 10:21:31
  Svara
 • Din kompis är sjukt lik en tjej från The Hills, har glömt var hon heter men har du sett serien vet du nog vem jag menar 😛

  Sophia 2011-07-07 23:20:52
  Svara
 • Coolt namn på en strand!!
  Kolla bloggen!
  Fin blogg!

  Emme-Linn Hansson 2011-07-07 23:11:52 http://www.emmelinnhansson.devote.se
  Svara
 • för cirka två månader sedan var jag i partystaden ayia napa (cypern) i två veckor med min bästa vän och fy satan vad vi hade kul! är så grymt avundsjuk på er just nu, pirrar i magen när jag läser för jag vill så gärna tillbaka, haha. njut av semsetern och ha det underbart nu! 😀

  elin 2011-07-07 21:44:36 http://eliinarvidsson.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!