EN DAGS HISTORIA

Dagen började med att vi satte oss på bussen till Laganas för att vi hade hört att det skulle vara en finare strand där!Väl framme blev vi väl lite besvikna men det var ändå helt okej och mycket bättre än stranden här i Argassi. Det blev ett par timmar sol och väldigt mycket bad i det underbara Medelhavet!


När det var dags att börja dra sig hemåt fick vi reda på en massa rolig information. Det var nämligen så att bussen inte skull gå förän tre timmar senare och det fanns inga taxibilar pga strejk. Så vi började snällt trampa på för en riktig långpromenad hem till Argassi!Sedan efter att vi gått en bit hittde vi en häst med vagn, så den hoppade vi på och åkte hem i!

Pga att det inte finns någon taxi så måste vi tyvärr ställa in våra partyplaner till Laganas men  då vi lovat 10 greker att komma till deras barer ikväll så är det väl lika bra att vi stannar här och håller vårat löfte! Haha. Så med partyhumöret på topp ska vi nu sätta oss på vår balkong och börja föra. Vi hörs imorgon snyggingar, fast ni har ett tidsinställt kvar idag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!