TÄVLING I SAMARBETE MED HOOF

Just nu har mina, mina superfina läsare, möjligheten att vinna ett valfritt smycke ifrån Hoof! För att tävla, gör såhär:

Gå in på Hoofstore och välj ut ditt favoritsmycke. Gå sedan tillbaka till det här inlägget och skicka iväg en kommentar till mig där du skriver ditt namn, mailadress, vilket smycke du vill vinna och varför du vill vinna just det smycket. Ni ser mina tre favoriter i bilden ovanför. Sedan är det bara att hålla tummarna! Tävlingen avslutas 17/7.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
96kommentarer
 • min finaste vän fyller år nästa vecka och hon kan inte sluta tjata om en halsring, så hur perfekt skulle det inte att vara att vinna den till henne?
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-stel-halsring.php 🙂

  isabell 2011-07-15 21:11:18
  Svara
 • Hejsan Fanny!
  Jag skulle väldigt gärna vilja ha denna skönhet: http://sv.hoofstore.se/sv/art/armband-turkos-sten.php

  Jag tänker mig detta armband till en sommarbrun hud, högmidjade jeansshorts och en härlig topp eller varför inte en klänning?
  En anledning till valet av detta armband kan vara för att jag tror den turkosa färgen kommer vara en trendfärg längelänge till och den passar så gott som på sommaren liksom på vintern! 😀 Kram!

  Elin 2011-07-13 21:11:25 http://www.fashionbabes.tumblr.com
  Svara
 • Ring – Kors

  För jag tycker verkligen att korsringar är så grymt snyggt!
  Fick från början den insprationen av dig då jag såg att du hade en.
  Du har verkligen sjukt bra smak, haha vet att det låter smörigt men jag menar det verkligen! Kram på dig!

  Lina 2011-07-12 18:53:00
  Svara
 • hej fanny jag är kär i denna ringen : http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-tva-lov.php samma som dig 😉
  anledningen till att jag vill vinna den är för att jag älskar ringar och min farmor älskade löv och när jag ser denna ringen är det på henne jag tänker. skulle jätte gärna vilja få denna. skulle betyda mycket för mig!
  kram ronja. 🙂

  Ronja 2011-07-08 18:02:50 http://ronjjaiivarsson.blogg.se/
  Svara
 • min favorit var ; Ring – Vinge
  jag hade inte tänkt att skriva någon super lång förklaring, utan hade bara tänkt att säga att jag skulle jätte gärna vilja vinna denna fina ring, och få bevis på att man kan ha tur i både kärlek och spel. Hihi, hoppas på att vinna!
  puss

  Ebba 2011-07-08 17:52:11 http://nollettnollfem.devote.se
  Svara
 • Hej Fanny, jag skulle vilja vinna detta snygga halsband:
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-halsring-stort-trakors.php?grp=804359

  Jag skulle vilja vinna det för att jag har faktiskt försökt göra ett liknande utan vidare resultat. Dessutom är det ursnyggt och grymt till många sorters outfitar! Jäkligt stilrent helt enkelt! Kramkram

  Camilla 2011-07-08 16:20:38 http://www.caeo.devote.se
  Svara
 • vet inte om jag glömde skriva min mailadress i förra kommentaren, så skickar en kommentar igen!
  jag skulle vilja vinna ringen med en vinge på
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-vinge.php

  för att jag älskar ringar och denna ring är galet snygg alltså!

  kimmie 2011-07-08 12:57:35 http://kimmiefagerberg.blogg.se
  Svara
 • stort kors- enkelt (örhänge)
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/orhange-stort-kors-enkelt.php

  Ack så snyggt detta örhänge är! Precis vad jag har letat så länge efter, det är verkligen enkelt och stilrent men kan ändå piffa upp en annars ganska tråkig outfit.

  Kors brukar ju annars vara en symbol för kristendomen, kan dock säga att jag itne är kristen. Men vad spelar det för roll?
  Det känns skönt att inte alltid göra vad andra förväntar sig.

  Michelle 2011-07-07 23:03:30
  Svara
 • Har på senare tid insett att halsringar är sjukt snyggt. Har inte hittat någon någonstans och därför inte kunnat haft någon men den skulle piffa upp så många outfits så jag hoppas verkligen jag vinner! Tack för en bra och underhållande blogg 🙂

  Ida 2011-07-07 11:10:39
  Svara
 • jeg har lyst til å vinne denne http://sv.hoofstore.se/sv/art/ear-cuff-fjader.php fordi jeg har veldig lyst på en ear-cuff, og denne er perfekt!

  Marie 2011-07-07 11:08:02
  Svara
 • Hej Fanny!
  Jag vill vinna: Armband med texten i love you forever.

  Anlningen till det är att jag började bli mobbad i årskurs 4 i skolan för min tjockhet, det drabbar mig fortfarande varje dag, jag vågar inte visa mig för folk när jag ska bada. Jag kan bara bada med mina närmsta kompisar när ingen ser mig. Och eftersom det står I love you forever på armbandet symboliserar för mig att jag ska älska mig själv för den jag är föralltid, om jag vann det där så skulle det bli en lättnad till jag börjar 7an nu efter sommaren, för då börjar jag i en helt ny klass, och har jag armbandet så kan jag titta på det hela tiden när jag känner mig osäker/ledsen! 🙁
  Det skulle betyda mycket för mig!
  Kram!!!

  Elin Edoff 2011-07-07 01:46:26 http://blogg.veckorevyn.com/elinedoffs
  Svara
 • Mitt favorit smycke är:
  Armband med texten : I love you forever.

  Anledningen till att jag vill ha den är för att jag har varit mobbad i flera år för min tjockhet. Och det drabbar mig varje dag, jag tänker alltid när jag går i tex, linne att jag visar mina tjocka armar, jag vågar inte gå och bada längre i bikini för man ser att jag inte är den smalaste. Och eftersom det står: i love you forever på armbandet, så kan det symbolisera att jag ska acceptera mig själv, och älska mig själv föralltid. Det skulle betyda mycket för mig!
  Kram!

  Elin Edoff 2011-07-07 01:40:26 http://blogg.veckorevyn.com/elinedoffs
  Svara
 • http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-berlock-m-stor-turkos-sten.php

  Varför just jag skulle vilja vinna är,för jag fall för denna. På den senaste tiden har jag inte vågat stå för det jag tycker är snyggt och bekvämt,utan följer den hära ”slappa” stilen. Hatar det,men jag har hatat att få veta vad folk tycker. Men nu har det blivit lättare,och jag börjar komma in mer och mer i det. Och jag gillade detta halsbandet,väldigt mycket. Bra att ha för att piffa upp en halvtråkig outfit!

  Emelie 2011-07-06 23:35:29 http://emelielindstrom.webblogg.se
  Svara
 • hej!
  jag skulle vilja ha det halsbandet som heter HALSBAND – STORT KORS. för jag har verkligen letat efter ett sånt men hittar aldirg ett och nu så får jag chansen att få ett.
  puss <3

  frida ohlsson 2011-07-06 23:19:36 http://liifeoff.blogg.se
  Svara
 • hej, jag skulle vilja vinna ringen med en vinge på
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-vinge.php

  för att jag älskar ringar och denna ring är galet snygg alltså!

  kimmie 2011-07-06 22:58:28 http://kimmiefagerberg.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny!
  Skulle verkligen vilja vinna denna halsring: http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-stel-halsring.php
  Är en sucker för halsband men just en halsring saknar jag. Passar till allt och kan verkligen liva upp en tråkig klädsel. Har länge letat efter en halsring men alltid har dem har alltid vart slut. Skulle verkligen bli glad om jag vann den! Många kramar

  Fanny 2011-07-06 22:42:52 http://www.basicspace.devote.se
  Svara
 • hej! jag skulle vilja vinna ”Ring- två löv” i silver.
  jag älskar ringar och använder det ofta. Några ringar kan hur lätt som helst piffa upp en hel outfit. Denna lövringen är lite mer vardaglig men guud så fin.

  http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-tva-lov.php

  Amalia 2011-07-06 21:13:44
  Svara
 • Hej Fanny! Jag skulle gärna vilja ha Ear Cuffen med en fjäder som du har på din bild om jag vinner. Anledningen är för att den såklart är skitsnygg och jag har letat länge efter en Ear Cuff som jag tycker om och den här kändes rätt helt enkelt! 🙂

  Julia Helldén 2011-07-06 20:54:01 http://Qeriksson.devote.se
  Svara
 • Hej fanny! Jag satt länge på hemsidan och försökte välja ut vilket smycke jag gillade mest, efter mycket velande fram och tillbaka så valde jag detta halsbandet:
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-tva-vingar.php

  Jag kan börja med att säga att jag är en riktig sucker för långa halsband men jag tyckte detta var speciellt fint. Vingarna är som en påminnelse om att jag ska ”flyga på mina egna vingar”, inte vara som någon annan utan stark i mig själv och inte falla för grupptryck.

  kram!

  alice 2011-07-06 19:45:48
  Svara
 • Tjenare! Jag skulle jättegärna vilja ha Ear Cuff – Fjäder eftersom det är så sjukt snyggt med ear cuffs och för att jag har en liten besatthet av fjädrar. Älskar verkligen alla sorters fjädrar i alla olika former och färger, därför skulle jag blir grymt glad om jag skulle vinna det här örhänget eftersom det fattas i min samling. 🙂

  Frida 2011-07-06 18:36:12 http://fridaohlssons.devote.se
  Svara
 • http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-stor-nyckel.php

  det där halsbandet skulle jag vilja vinna, för man kan matcha det till jättemånga outfits och det är en perfekt accessoar. Tycker det var grymt fint :).

  Fanny 2011-07-06 17:28:00 http://www.fannygram.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle JÄTTEGÄRNA vilja vinna den här senilkedjan med svalan!
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/senilkedja-silver-m-svala.php

  Jag har letat efter en liknade hur länge som helst att ge bort i 18-års present till min kusin som fyller i slutet av juli. Hon har haft det väldigt tufft det senaste året, och har precis tatuerat in två svalor på sin axel för att visa ”frihet” och att hon har ”brutit sig fri” och när jag såg det här kom jag direkt att tänka på henne. Hon har nämnt att hon velat ha en sån där senilkedja, och när jag såg den här med svalan tänkte jag direkt på henne. Skulle betyda mycket för oss båda om jag vann 🙂 kram

  Johanna 2011-07-06 17:03:50
  Svara
 • har ett skrin fyllt av smycken, men inte ett enda ear cuff!
  har länge kikat på olika men varit för snål, då jag är en av alla ungdomar som lever på barnbidraget, blev kär i det här smycket, skit snyggt! 😀
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/ear-cuff-fjader.php

  sofia 2011-07-06 15:38:36 http://www.sofiaollakka.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Fastnade för denna ear cuffen just för att det är PRECIS en sådan jag letat efter och varje gång jag har hittat en liknande så har den varit för dyr. Och för att det är så sjukt snyggt mer ear cuffs!

  http://sv.hoofstore.se/sv/art/ear-cuff-stilrent-kors.php

  Tack så mycket, kram!

  rebecca 2011-07-06 15:25:43
  Svara
 • Hej, jag skulle vilja vinna ringen – vinge!
  Anledningen till detta är att både min mormor och morfar gick bort under endast en månads tid nu i våras och båda två betydde väldigt mycket för mig. Min mormor tog alltid hand om mig och min syster när morfar inte gjorde det (av olika privata skäl).

  Hon var min skyddsängel och fanns för mig i alla lägen, nu när hon inte längre lever har jag sparat på mig smycken hemma hos henne och jag har ett kors med jesus på (krusifix) som jag har sparat, min mormor var väldigt troende och tillsammans med denna ring tror jag att hon skulle bli väldigt stolt över mig och den vägen jag har valt att gå.

  De sista åren drabbades min mormor av alzheimers och hon kom inte längre ihåg vad jag hette eller vem jag var, trots detta hade vi ett väldigt starkt band till varandra och en vinge symboliserade så jääkla mycket för oss.

  Kram Sara

  sara skogman 2011-07-06 14:11:24
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna http://sv.hoofstore.se/sv/art/ear-cuff-stilrent-kors.php
  Tycker att den passar bra till mig som brukar ha uppsatt hår. Den dekorerar örat enkelt och snyggt. Och så behöver man inte oroa sig för att man inte har hål i örat. Ear cuffen passar också fint till enkla outfits, vilket jag brukar bära.

  J E N N Y 2011-07-06 13:17:45 http://jennyvuongs.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny!

  Jag har alltid velat ha en ring med ett kors på, har tittar runt lite men jag hittar aldrig någon jag vill ha, och så såg jag den här: http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-kors.php – RING KORS
  Och jag älskar den, den är skit snygg och den skulle verkligen vara snygg till en cool outfit, en ring gör verkligen så mycket 😀
  Jag håller tummarna !

  Emelie Martinsson 2011-07-06 11:54:04
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna detta snygga halsband: http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-berlock-m-stor-turkos-sten.php

  Jag har alltid velat haft ett halsband med en stor turkos sten precis som det hära men har aldrig hittat det någonstans! Turkost är min favorit färg och perfekt nu på sommaren när man är solbränd! Därför vill jag verkligen vinna det! 🙂

  gabriella 2011-07-06 11:26:34 http://gabbbyy.devote.se
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle vilja vinna det här örhänget: http://sv.hoofstore.se/sv/art/orhange-kors-enkelt.php
  Jag har velat haft ett sånt örhänge länge nu och har inte hittat nåt liknande någonstans, så därför vore det riktigt kul om jag vann! :]

  Emelie 2011-07-06 11:11:51
  Svara
 • Hej Fanny! 🙂
  Jag skulle vilja vinna smycket ”Ear Cuff -fjäder”.
  För det första sÅ är det gaaaaalet snyggt! För det andra så är det ett sådant smycke som man kan använda både till vardags och till lite festligare dagar. Och för det tredje så är en Ear Cuff det som fattas i mitt smyckesskrin! 😉
  Ha det kalasbra! Jag älskar din blogg 😉

  Ida Trawtschenko 2011-07-06 10:55:47 http://trawtschenkos.devote.se
  Svara
 • Hej Fanny!
  Jag fastnade genast för ringen med två löv, riktigt snygg!
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-tva-lov.php
  Jag älskar ringar, de har alltid varit min grej 😉 Jag har mina favoriter, min absoluta favorit hade jag på mig på festilaven ”Peace and love” förra veckan men den gick av och sen tappade jag den i folkmassan. Det var iallafall lite liknande denna ring, den skulle helt klart bli min nya favvo! Tack för en grymt bra blogg, Fanny. Du är en stor förebild och inspiration!
  Ha det super på semestern 😀

  Elin 2011-07-06 10:46:20
  Svara
 • Hej Fanny!

  Jag skulle vilja vinna ringen som du har uppe på din blogg ( Ring – Två löv, http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-tva-lov.php ) Anledningen till att jag vill vinna den är för att jag kollat på den väldigt länge, men inte kunnat köpa den. Och att jag inte har någon ring ( pinsamt jag vet.. ) och den här skulle verkligen passa min stil! Den passar ifall man ska vara vardagsklädd eller såklart när man är festklädd. Skulle verkligen bli glad om jag skulle få en ring till min smyckesamling och en ring på fingret!

  Annars hoppas jag att du har det bra på din resa och shoppar mycket! (; kram!

  Isabelle 2011-07-06 10:13:47
  Svara
 • hehe.. jag skrev .com fel som här får du min mail igen! hoppas det funkar..

  Isabelle 2011-07-06 10:06:45
  Svara
 • Hej Fanny!

  Jag skulle verkligen vilja vinna ringen du har uppe på din blogg ( Ring – Två löv, http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-tva-lov.php ) Anledningen till att jag vill vinna den är för att jag kollat på den väldigt länge, men inte kunnat köpa den. Jag har inte heller några ringar ( pinsamt jag vet..) och denna är verkligen jag! Den skulle kunna passa perfekt till min stil och såklart till ifall man ska vara vardagstklädd eller festklädd!
  Skulle verkligen vara kul att få ha en ring i sin smyckesamling och på fingret!

  Annars hoppas jag att du har det bra på resan och shoppar mycket! 😉 Kram!

  Isabelle 2011-07-06 10:04:12
  Svara
 • Hej Fanny!

  Först och främst; Tack för en himla bra blogg!

  Jag är med i tävlingen, och skulle hemskt gärna vilja vinna halsbandet ”Berlock m turkos sten” –> http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-berlock-m-turkos-sten.php (det även du har med i bilden i ditt inlägg, det är sjukt snyggt!). Min motivering till varför just jag skulle bli utvald till vinnare är att jag just nu under sommaren är arbetslös student med dålig ekonomi, så att köpa vackra smycken att förgylla mina klädval med finns inte på kartan tyvärr. Om jag hade turen att vinna detta snygga halsband skulle det bli flitigt använt, och jag skulle bli otroligt glad!

  Ha en fin dag!
  Kram från Elisabet

  Elisabet 2011-07-06 09:52:00
  Svara
 • Hej fanny.
  jag skulle vilja vinna det fina trasselturkosa halsbandet
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-trassel-turkos.php

  anledningen till att jag vill vinna det halsbandet är för att jag själv aldrig hade gått och inhandlat en liknande accesoar till min vardagliga outfit, för att det kanske skulle ha känts lite för ”annorlunda”. Nu däremot när du ger chansen till att vinna ett smycke valde jag något som inte liknar resten i min smyckes-samling..däremot blev jag helt kär i trasslet och det har redan gett mig massor av ideér 😉

  kram linn.

  Linn 2011-07-06 09:51:27
  Svara
 • Hej fanny.
  Jag skulle vilja vinna: det fina, trasselturkosa halsbandet.
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-trassel-turkos.php

  Varför jag vill vinna just det smycket är för att jag själv aldrig skulle ha inhandlat det till en utav mina vardagliga outfits. Nu däremot, bara för att du gav chansen vågar man välja något lite mer annorlunda i detalj till en lite mer roligare outfit.

  kramar från linn.

  Linn 2011-07-06 08:58:50
  Svara
 • Hej, om jag vann skulle jag vilja ha Ring – Två löv ,
  ( http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-tva-lov.php )

  Motivering:

  Med denna ring, jag går omkring.
  Så fin o glad, varenda dag.
  Alla kollar på mig, för jag är en jätteglad tjej!

  Vet ni varför ?
  Nej, vaför?

  För jag har vunnit en ring, på Fanny Staaf’s tävling ! 😀

  Ha de bra, Kram 🙂

  Alva Lindqvist 2011-07-06 08:54:52 http://lindqvistalva.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny!
  Jag skulle vilja vinna smycket ”Ring-Två löv” (http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-tva-lov.php)
  Och varför vill jag det? Jo, helt enkelt för att det är GALET SNYGGT och passar perfekt till ALLT!
  Kram Emma:)

  Emma 2011-07-06 00:54:46
  Svara
 • Jag är jätte gärna med och tävlar och om jag skulle vinna skulle jag vilja ha detta snygga örhänge! http://sv.hoofstore.se/sv/art/orhange-stort-kors-enkelt.php
  Min anledning är att jag alltid velat ha ett sådant örhänge och att det nu finns det en möjlighet till det, den är grymt snygg och skulle passa super bra till en sommaroutfit!

  emelie 2011-07-06 00:37:31 http://kladdi.blogspot.com
  Svara
 • vad använder du för hårprodukter, alltså schampo, balsam osv? 🙂

  anonym 2011-07-06 00:30:31
  Svara
 • Hej Fanny! Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta armband, Armband – Kors
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/armband-kors-1.php

  Jag älskar stilrena armband och har länge letat efter en billigare variant av Thomas Sabo armbanden! Och denna skulle vara perfekt! Skulle bli jätte glad om jag skulle vinna, brukar ha otur i sånt här haha.

  Kram! 🙂

  Lina Henningson 2011-07-06 00:24:42 http://linahenningson.devote.se
  Svara
 • Hej!:)
  Jag skulle jättegärna vilja vinna ”Ear Cuff – Fjäder”
  Efterssom att det skulle vara roligt att lysa upp min outfit med lite smycken. Har ju dock inte så mycket smycken, och inte hittat någon earcuff någonstans. Så det skulle vara väldigt roligt om jag kunde ha en och piffa upp en tråkig outfit någon gång:)

  Kramar från Clara!
  Superblogg, förresten;)

  clara 2011-07-06 00:12:29
  Svara
 • Hej där!

  Här är smycket jag vill vinna: http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-tva-lov-guld.php

  Jag vill vinna den åt min vän Josephine, som hade en liknande ring som försvann spårlöst för ett tag sedan. Det var hennes favoritring som hon använde jämt… Snart fyller hon år, och då hade det varit extra roligt att ge henne den!!!

  Caroline 2011-07-06 00:08:42
  Svara
 • http://sv.hoofstore.se/sv/art/orhange-stort-kors-enkelt.php
  Här är mitt favorit smycke från HOOF store.
  Jag skulle vilja vinna det som en sen konfirmationspresent.
  Det perfekta enkla korsöronhänget hade varit supersnyggt till den nya frisyren jag lyckades göra på mig själv igårkväll.
  Dessutom tycker jag om att visa min kristna tro, och att kunna visa det snyggt är inte helt fel! Kram

  Julia 2011-07-05 23:50:38
  Svara
 • jag skulle vilja ha:
  Ring – Kors
  Artikelnummer: RI0029
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-kors.php

  jag vill så gärna ha denna ringen för jag tycker den är så himla underbar. jag älskar att den ser lite antik ut och jag är så avundsjuk på alla som har just en sån här ring. och att det dessutom har ett kors på är ingen direkt nackdel,har en stor crush på det! har det i örhängen,earcuffs,halsband och allt..förutom ringar! skulle vara så himla awesome om jag skulle få en sådan här ring,älskar den!

  Annie 2011-07-05 23:47:22
  Svara
 • Hej Fanny, tack för en underbar blogg!

  Jag skulle jätte gärna vilja ha örhänge – stort kors, enkelt:
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/orhange-stort-kors-enkelt.php

  anledningen till att jag skulle vilja vinna det är för att jag har letat och letat överallt utan resultat! det är sååååå snyggt och enkelt på samma gång och ett kors örhänge i ena örat och lite slarviga lockar i håret till en sommrig outfit blir bara så snyggt och det piffar upp vilken outfit som helst!

  ha så trevligt på semestern!
  kramar från Matilda

  Matilda 2011-07-05 23:35:48
  Svara
 • Hej Fanny!
  tack för en underbar blogg 😛
  jag skulle vilka ha örhänge – stort kors, enkelt http://sv.hoofstore.se/sv/art/orhange-stort-kors-enkelt.php

  anledningen till att jag jätte gärna skulle vilja ha just DET örhänget är för att det är sååååå snyggt med ett stort kors i ena örat, ett overzise vitt linne instoppat i ett par jeans shorts med ett par rejäla boots på fötterna, ghhhaaaaa love it! har letat och letat men har inte hittat något örhänge ocj jag måste bara ha ett kors örhänge för allt annat har jag 😉

  Ha så trevligt på semestern!
  kram Matilda

  Matilda 2011-07-05 23:30:58
  Svara
 • Hej!
  Jag vill vinna det här smycket; http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-stor-berlock-m-turkos-sten.php
  Ingen stor anledning direkt är inte mycket för fjäsk. Halsbandet kommer att piffa upp en svart outfit väldigt snyggt, jag älskar stora halsband och accessoarer till en vanlig outfit, skitsnyggt!
  MVH Malin!

  Malin Nilsson 2011-07-05 23:30:18 http://nilssonmalins.blogg.se
  Svara
 • Hej Frida 🙂 jag skulle gärna vilja vinna ringen du har valt till vänster den med löven 🙂 anledning är att jag verkligen älskar ringar men jag har jätte svårt att hitta någon jag verkligen fastnar för. Men när jag såg denna så blev jag jätte glad för det är verkligen min stil:) tack så länge 🙂

  Izabella 2011-07-05 23:18:48
  Svara
 • hej fanny och tack för en bra blogg!
  jag skulle vilja en halsring: http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-stel-halsring.php
  anledningen är för att jag har velat haft en halsring länge ett tag nu. de är HUR SNYGGA SOM HELST! men det finns typ inte på vanliga affärer (till ett rimligt pris) 🙁
  skulle hur gärna som helst vilja vinna! skulle vara överlycklig, vinner aldrig något!

  Lisa Rasmusson 2011-07-05 23:09:35
  Svara
 • jag skulle VÄLDIGT gärna vilja vinna denna ring!
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-kors.php
  anledningen är egentligen att jag vill att min syrra ska få den. hon älskar kors – smycken. hon har alltid ställt upp för mig och ska flytta till stockholm till hösten så skulle gärna vilja tacka henne!

  anna rasmusson 2011-07-05 23:06:53 http://annarasmusson.devote.se
  Svara
 • hej 🙂

  jag skulle vilja vinna Ear Cuff – Stilrent Kors 🙂

  anledningen för att jag skulle villa vinna är att, jag aldring vunnit något förut. Och att jag verklige älskar earcuffs. Å jag tycker att den är suuper fin men ett kors! 😉

  nikolina 2011-07-05 23:04:09
  Svara
 • Hej!
  Jag vill vinna ringen med kors: http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-kors.php

  Jag skulle vilja ha den bara för att det är så sjukt snyggt med ringar som har kors, det passar till nästan allt och kan till och med piffa upp en hel outfit!

  Hanna 2011-07-05 23:03:51 http://hhannastenberg.devote.se
  Svara
 • Hej fanny!

  Jag skulle verkligen vilja ha den här earcuffen:
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/ear-cuff-stilrent-kors.php?grp=524015

  Jag har länge letat efter en earcuff, men har aldrig hittat den rätta…
  Och nu blev jag helt kär i den där, speciellt det lilla korset! Skulle vara grymt kul att få den, för den var verkligen grymt snygg, passar perfekt till en hög, slavrig knut i håret! 😀

  Kram!

  Cassandra 2011-07-05 23:02:45 http://cassandralinneaa.blogg.se
  Svara
 • Tjenanixen ! Smycket som jag tror kommer ge mig en Galen ide och inspration till mina outfits är : Halsband – Kors Art.
  Du vet ju själv vad sådant halsband kan piffa upp en lätt klädnad ! 😀
  Plus, Jag har en Likadan ring ( eller ja, NÄSTAN! )
  Haha och jag tycker den är galet snygg.. Höll på att glömma länk !
  : http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-kors-art.php

  MVH En Sprallig Ung .. KVINNA !!! 😀

  Karin 2011-07-05 23:01:43
  Svara
 • Tjenanixen ! Smycket som jag tror kommer ge mig en Galen ide och inspration till mina outfits är : Halsband – Kors Art.
  Du vet ju själv vad sådant halsband kan piffa upp en lätt klädnad ! 😀
  Plus, Jag har en Likadan ring ( eller ja, NÄSTAN! )
  Haha och jag tycker den är galet snygg..

  MVH En Sprallig Ung .. KVINNA !!! 😀

  Karin 2011-07-05 22:59:18
  Svara
 • Hej:)

  Jag skulle vilja vinna detta halsband;
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-berlock-m-turkos-sten.php

  Varför? Jo, för att jag har länge letat efter ett hängsmycke som skulle passa med en påfågelfjäder. Därför att jag ska testa att borra ett hål i nederkant och därefter fästa en påfågel fjäder nertil, just för att piffa till smycket lite extra. Nu har jag dessutom fått hem min fjäder och då såg jag denna tävling och hittade detta smycke som skulle passa perfekt! Därför skulle det vara helt awesome att vinna detta halsband till mitt lilla ”projekt”.

  P.S. Ifall smycket skulle bli mitt så skickar jag gärna en bild på det ”färdigpiffade” halsbandet.
  Kram

  Mikaela 2011-07-05 22:52:36
  Svara
 • Hej Fanny ! 🙂
  Jag vill ha ringen med två löv.
  Artikelnummer:RI0036
  Jag vill ha denna ring för att jag hittar aldrig snygga ringar på stan och då är det här ett perfekt ställe att kunna få den. 🙂

  Alva 2011-07-05 22:51:16
  Svara
 • hej
  jag vill vinna ringen med vinge: http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-vinge.php

  jag vill ha det bara för att jag tycker det är sjukt snyggt och jag älskar att den är så stor, sen tycker jag det är svårt att hitta ett sånt smycke till ett bra pris som passar mina smala fingrar! denna ringen har ställbar ring så det är suuper! sen skulle den piffa upp otroligt mycket!

  daria 2011-07-05 22:36:56 http://dariap.devote.se
  Svara
 • Hej Fanny!
  Mitt favorit smycke som jag hittade inne på HOOF är den grymt snygga kors ringet: http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-kors.php

  Jag har alltid tycket att det är så galet snyggt med kors smycken och när jag såg det hära galet snygga kors ringen så blev jag nästa helt kär i de haha eller vad man ska säga. Tycket helt enkelt att det var hur snyggt som hellst och man kan göra outfits så mycket snyggare med hjälp av den ringen!

  Föresten din blogg är grym!

  MY 2011-07-05 22:34:04
  Svara
 • Hej sötis!
  Jag blev helt kär i det här neon gula halsbandet. Det kan verkligen ge härligt liv i en outfit! Speciellt nu på sommaren när man är brun:) Skulle jätte gärna vilja vinna det!
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-neon-gul.php

  Trevlig kväll! Kram Johanna!

  Johanna Öberg 2011-07-05 22:31:08 http://asiwantit.blogg.se/
  Svara
 • http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-tva-lov.php
  Detta är mitt favoritsmycke eftersom att jag gillar ringar väldigt mycket och denna ring passar nu men sedan har man även någonting som är kul att ta fram när hösten börjar komma också!

  Emelie 2011-07-05 22:30:40
  Svara
 • If I’m winning I would like to win this beautiful ear cuff http://sv.hoofstore.se/sv/art/ear-cuff-fjader.php
  The reason why i would like to win this cuff is because I have seen those at different fashion blogs and would like to have one myself. I think these pieces are really cool, but haven’t found any in Norwegian stores.

  Emilie 2011-07-05 21:59:04
  Svara
 • hej

  ida 2011-07-05 21:49:45
  Svara
 • Ida Maran
  [email protected]

  länkatsmycke: http://sv.hoofstore.se/sv/art/armband-turkos-sten.php

  anledning: jag skulle verkligen vilja vinna denna tävlingen & få ge min bästa vän detta smycke. Hon förtjänar ett lika fint smycke som passar på en lika fin tjej. Hon betyder verkligen allt för mig & jag vill göra något litet för henne som tack för allt hon gjort för mig.
  tack snälla du om jag får vinna detta armband till henne.
  jag vill verkligen inte tänka på mig själv..vännerna kommer först!
  tacktacktack fina du!
  kram

  ps. jag älskar din blogg!

  ida maran 2011-07-05 21:46:01
  Svara
 • Detta armband skulle jag vilja vinna:
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/armband-snackor.php

  Jag vill vinna det för det är ett mycket vackert, somrigt och stilrent smycke som skulle piffa upp många outfits och göra de fantastiska! Ja, exakt precis så tror och känner jag för detta smycket!

  Kram på dig, världens vackraste bloggerska!

  Sofia 2011-07-05 21:40:55 http://sufeya.bloggplatsen.se
  Svara
 • jag heter josefin bergwall & jag skulle gärna vilja ha denna halsring!
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-stel-halsring.php

  anledningen till att jag vill ha den är för att den matchar till nästan allt.
  man kan piffa till en kanske lite tråkig outfit, eller så tar man den till fin kläder. jag skulle även vilja ha den för att den är grymt snygg & det är bara för namnet.

  josefinbergwalls.devote.se 2011-07-05 21:38:21 http://www.josefinbergwalls.devote.se
  Svara
 • jag är med :d
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/ear-cuff-fjader.php

  alva 2011-07-05 21:36:18
  Svara
 • Det här var en bra tävling! Jag skulle vilja vinna detta: http://sv.hoofstore.se/sv/art/ear-cuff-fjader.php
  Har velat haft en liknande länge men det har ju liksom inte blivit till att köpa sån! Men nu ser jag dethär som en chans! Det skulle vara hur kul som helst att vinna. Kram

  Elin Carlsson (ecaarlsson.blogg.se) 2011-07-05 21:35:48 http://ecaarlsson.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle vilja ha detta halsbandet
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-stort-kors.php

  Jag vill ha detta halsbandet för det är väldigt fint och lyfter upp en vanlig enkel outflit te.x om man bara har en vanlig t-shirt och ett par jeans så kan det vara fint med detta halsbandet.

  Josefin 2011-07-05 21:29:24
  Svara
 • Hej!
  Jag vill vinna ringen med två löv (eller vad man kan säga)
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-tva-lov.php

  Jag vill vinna den för att den är så himla fin och den är enkel fast endå är den snygg (passar till vilken outfits som helst )jag har sagt till mamma att jag vill ha den , men då säger hon att den är för dyr så jag vill hemsk ha den! 😀

  victoria 2011-07-05 21:24:46
  Svara
 • http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-chunky-silversvart.php Vill vinna detta, så sjukt fin!
  Vill vinna för att jag aldrig vunnit innan via ngn hemsida elr likanande, så vore kul få chansen isåfall.. sen dessutom så gillar jag ringen 🙂

  Lina 2011-07-05 21:23:08
  Svara
 • http://sv.hoofstore.se/sv/art/ear-cuff-stilrent-kors.php
  såg det och föll pladask, ärligt!
  det är de ultimata smycket för att piffa upp en tråkig outfit, och minst sakt så blir uppsatt hår så mycket snyggare då man ser denna detalj, plus att jag fyller år den 30 juli så det skulle vara en grym (tidig) födelsedagspresent, right? 😉
  får hålla tummarna nu, men vi lär ju höras vid 17 juli, 🙂

  kram marija

  marija erak 2011-07-05 21:00:51 http://www.therunaways.devote.se
  Svara
 • Hallå! Skulle bli så himla glad om detta underbara lilla örhänge skulle bli mitt! 🙂 http://sv.hoofstore.se/sv/art/ear-cuff-stilrent-kors.php

  amanda jakobsson 2011-07-05 20:44:15
  Svara
 • Hej, jag skulle vinna denna halsring. http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-stel-halsring.php

  Jag skulle vilja vinna just det här halsbandet eftersom den är så vacker med sin simpelhet och kan bäras med de flesta outfits och är så klassisk.

  Diana 2011-07-05 20:35:18 http://delila.devote.se
  Svara
 • Hej Fanny!!

  vad kul med en tävling!!! Om jag skulle vinna så skulle jag nog vilja ha den här.. http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-vinge.php

  Jag vill så hemskt gärna vinna den här fina ringen för att jag tycker att den på nått sett ”representerar” både fiheten och kärleken på samma gång.. den skulle också verkligen funka jätte bra ihop med en maxiklänning med ett par converse. Håller tummarna!!!!!!!!

  chenar 2011-07-05 20:32:32
  Svara
 • Om jag vann skulle jag vilja ha detta underbara armband ”Armband – Turkos Sten”

  Varför jag vill ha just det är för att jag älskar smycken med just dessa turkosa stenar, hade ett armband med några sådana på men det gick tyvärr sönder häromdagen och det är jag jätteledsen för.. Och detta är så lätt att piffa upp en outfit med, skulle verkligen bli en klar favorit i smyckeskrinet!

  Liza 2011-07-05 20:29:52 http://www.lizazplace.blogg.se
  Svara
 • JAg skulle vilja vinna ”Ear Cuff – Fjäder”, och anledningarna är så enkla att det är skitsnyggt, jag har dille på fjädrar, silver ger en snygg kontrast mot min bränna och jag har länge viljat he en earcuff!

  Amanda 2011-07-05 20:24:19
  Svara
 • jag vill ha denna sjukt snygga ear cuffs: http://sv.hoofstore.se/sv/art/ear-cuff-fjader.php.

  anledningen till det är att jag alltid velat ha en sån, men jag tycker den är ganska dyr. plus att den piffar till vilken outfit som hellst, levi’s shorts + en transparent shorta, och den earcuffsen. MUMMA!
  kram!

  vilma 2011-07-05 20:23:29 http://VILMANDERSSON.DEVOTE.SE
  Svara
 • Hejhej!

  Vill passa på att påpeka att jag älskar dig blogg!
  Jag är ingen direkt ”ring människa”, men jag älskar ringar och har länge letat efter någon ring som är riktigt fin och som kan få bli den första i min samling. Mina vänner säger att jag verkligen passar i ringar men har aldrig kännt mig tilkräckligt nöjd nog för att köpa någon.
  Jag har valt den här fina ringen, den är min favorit! http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-tva-lov.php
  Därför önskar jag verkligen att jag vinner den här tävlingen, så att den där fina ringen kan bli min!

  Kramar Filippa

  Filippa 2011-07-05 20:05:25
  Svara
 • Hej hej! Vad kul med en tävling! Jag fastnade för detta finfina halsband, ”Trassel Turkos”.
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-trassel-turkos.php

  Det fanns mycket att välja på men jag gillade det här halsbandet mest. Det passar till det mesta och skulle lyfta en trist outfit till en högre nivå!
  Tack för att du driver denna blogg och ger mig och tusen andra inspiration varje dag!
  Kram, Clara

  Clara 2011-07-05 20:01:50
  Svara
 • Heej Fanny!
  Smycket som jag fall för är en fantastisk fin turkos ring!http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-turkos-sten-rund.php

  En ring som verkligen faller mig i smaken! Har under en längre tid drömt om att själv få bära ett turkost smycke. Något som piggar upp vardagen och ger en färgklick i vardagen. Ett smycke som jag skulle bära dagligen och strålar upp en outfit!

  Tack för medverkan.
  Kram Sandra

  Sandra Arnoldsson 2011-07-05 19:59:37
  Svara
 • Mitt namn är Emelie Stricker
  Jag vill vinna triumfbågenberlocken: http://sv.hoofstore.se/shop/16798/art98/h4364/8774364-origpic-6207e9.jpg

  Anledningen till varför jag vill vinna är för att jag bär ett armband med berlocker i, som betyder något för mig. Jag var vid triumfbågen förra året och hade det underbart, så det skulle betyda väldigt mycket för mig om jag vann! 🙂

  Emelie S 2011-07-05 19:57:18 http://emelis.devote.se
  Svara
 • Hej!
  Det smycket jag fastnade för direkt var earcuffen med fjädern, helt klart en favorit!
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/ear-cuff-fjader.php
  Fjädrar är verkligen något jag har en crush på detta året, så sjukt snyggt är det! Tänk denna earcuffen till höga ett par shorts, en magtröja och ett par converse i sommar. Skulle bli superlycklig om jag skulle vinna den!

  Emelie 2011-07-05 19:54:40
  Svara
 • Hej!
  Det smycke jag gärna skulle vilja vinna är ringen: Två löv, alltså den som du har på bild längst till vänster. 🙂

  Anledningen till det är för jag tror att man kan matcha den till väldigt mycket t.ex. till en vanlig t-shirt instoppad lite där fram i slitna jeansshorts, pilotsolglasögon (min favorit), vita låga converse och något armband, man kan nog i princip ha den till allting. Sedan på något sätt tycker jag att den symboliserar frihet, den gör liksom bara det. Men den stora anledningen till att jag vill vinna den är ju såklart för att den är så jävla snygg, bättre än så kan jag inte uttrycka mig.

  Annie 2011-07-05 19:52:42
  Svara
 • Hej! Mitt favorit smycke är detta fina korsörhänge! http://sv.hoofstore.se/sv/art/orhange-stort-kors-enkelt.php

  Jag har alltid letat efter ett sånt här örhänge men dom har alltid varit slut eller i fel färg/form/storlek! Men det här är nog det perfekta till alla outfits då man behöver en liten extra detalj.
  Jag är kär i kors!

  Caroline 2011-07-05 19:50:10 http://www.sagacaroline.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny! Mitt favoritsmycke är helt klart detta supersnygga halsband! ( http://www.bloglovin.com/m/682882/247864981/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmZhbm55c3RhYWYuc2UlMkYlM0ZwJTNEMTM5NjY= )
  Anledningen till att jag väljer just det smycket är för att den passar till ALLT, den kan klä upp en annars tråkig outfit (oversize linne instoppat i ett par levis shorts, matchat till ”gubbskor”, snusnäsduk och ett par pilotglajjor) samtidigt som den tar fokus i outfiten och gör den till något alldeles extra. Den turkosa färgen är för övrigt en favorit i alla anseenden just nu, turkost passar bra på till sommren och hösten!

  Amanda 2011-07-05 19:48:33 http://amandalinneagrahn.blogg.se
  Svara
 • ”Halsband – Berlock m Turkos Sten” skulle jag gärna vilja ha. Har länge letat efter ett liknande sånt här halsband men aldrig hittat något fint för jag tycker inte så mycket om att köpa via internet och det är oftast där sånna halsband finns kram kram

  felicia 2011-07-05 19:48:01 http://feliciagullstrand.blogg.se/
  Svara
 • Hej, mitt favvo smycke som jag hittade på hemsidan HOOF är helt klart detta snygga armbandet som står ”I love you forever”

  http://sv.hoofstore.se/sv/art/armband-i-love-you-forever.php

  Anledningen till att armbandet fångade mitt öga var att jag alltid bär något på handleden och just att det står ”I love you forever” är så betydelsefullt för mig. Texten för mig betyder mycket, har mycket bakom mig har kompisar som dött och släktingar och det vill jag förmedla till dom!

  Puss&kram

  Maria Dragstedt 2011-07-05 19:44:00
  Svara
 • Den här halsringen skulle jag hemskt gärna vilja vinna:
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-stel-halsring.php
  Det är superfint, och bra att man kan hänga på en berlock också om man vill.
  En sådant här smycke kan lätt förvandla en tråkig outfit till att bli lite mer uppklätt. Me like!

  Izabelle 2011-07-05 19:42:51 http://byizabelle.blogg.se
  Svara
 • http://sv.hoofstore.se/sv/art/halsband-stor-berlock-m-turkos-sten.php
  den vill jag vinna för att turkosa stenar är snyyggt

  alexandra 2011-07-05 19:41:31
  Svara
 • Örhänge-Stort Kors Enkelt.
  Jag vill vinna detta smycke eftersom jag precis konfirmerat mig, men fick inte detta örhänge då jag hade önskat mig det, tyvärr. Men nu har jag chansen! 😀

  Emma Olin 2011-07-05 19:29:47
  Svara
 • Hej fannyyyy
  Det här örhänget är jag kär i:
  http://sv.hoofstore.se/sv/art/orhange-stort-kors-enkelt.php

  Anledningen till varför jag vill vinna detta smycke, är för att min farmor som gick bort i vintras alltid hade ett kors runt halsen, som jag tyckte var så fint.
  När hon gick bort så följde halsbandet ned i graven, och nu när jag såg detta örhänge så tänker jag på henne, och det skulle vara betyda mycket för mig om jag vann örhänget, så att farmor kan följa med mig var dag.
  Och dessutom är det helt galet snyggt!

  min mail är: [email protected]

  Jonna Hevosmaa 2011-07-05 19:28:58
  Svara
 • Hej! mitt favoritsmycke på HOOF är nog denna underbara ring http://sv.hoofstore.se/sv/art/ring-kors.php

  Anledningen till att jag gillar den att den är så utsmyckad och har mycket fina detaljer. Man kan lixom lätt piffa till en outfit med den. Den skulle nog passa superbra till en vit magtröja och svarta jeans och converse till exempel.

  Elin 2011-07-05 19:28:32
  Svara
 • Hej fanny! jag vill vinna ringen med de två tigrarna för jag tycker den är grymt cool och precis något sånt där saknas i min ring-samling:)
  tack för en mycket inspirerande blogg:D

  johannna tovesson 2011-07-05 19:21:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!