PÅ BALKONGEN I KVÄLLSSOLEN

 Hej på er världens finaste läsare! Just nu kunde livet vara mer fel alltså. Vi sitter ute på altanen i kvällssolen och bara tar det lungt med vår grymma Zakynthosspellista i bakgrunden. Snart ska vi in i duschen och börja göra oss i ordning för en middag på en restaurang som vi spanade in på väg till stranden idag. Annars ikväll blir det nog väldigt lungt då vi är väldigt trötta efter resan och imorgon är det onsdag och lillördag och då blir det mer livat grannstaden Laganas!

Vi fick iallafall ett helt okej hotell med ett superläge. Mitt i stan och jättenära till stranden i den lite lugnare ”familjestaden” Argassi men med endast en 5 minuters taxiresa till partystaden Laganas. Vi är så himla nöjda och det är verkligen himmelriket här. Då vi kom fram hit runt lunchtid har vi hunnit med både en god lunch, stranden, packa upp allt och storshopping på supermarketen så att vi har fyllt vårt söta lilla kylskåp med en massa godsaker.

Men nej, nu ska vi börja göra oss i ordning inför middagen. Vi får se om vi hörs senare ikväll igen eller imorgon! 🙂
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!