ZAKYNTHOS

Efter många om och men sitter vi nu fortfarande hemma i Sverige. Resorna idag var ingen höjdare för att hur galna vi än kände oss med vårt sistaminutenpåarlandaupplägg så var vi inte sådär supersugna på ospecifierat i Turkiet eller Bulgarien. Så nu har vi bokat Zakynthos inatt! Ospecifierat boende så vi får se vart vi hamnar när vi kommer dit, men det blir säkert super! Zakynthos var det vi kollade på från början i våras så det är vi mycket nöjda med, det ser så himla fint ut!

Även fast jag är hemma idag så blir det inget vidare på bloggfronten. För det första så tog min inspiration slut rätt rejält igår, och sedan har vi fortfarande en massa att fixa med inför resan. Men lite mer update kommer det nog senare iallafall! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Heej jag undrade bara på vilken hemsida du beställde resan, skulle vara jätte snällt om du kunde svara. För jag och en kompis kollar på resor men vi kan inte bestämma oss, och zakynthos verkar vara ett jätte fint ställe 🙂
  ps. tycker din blogg äger! 😉

  clara 2011-07-05 14:00:12
  Svara
 • zakynthos är det bästa stället man kan åka till om man vill lära känna nytt folk och festa hårt! rescue club är grymt bra!

  m 2011-07-05 09:53:32
  Svara
 • Hej Fanny!
  Jag åker också till zakynthos om 3 veckor=)
  Så det hade varit jätte roligt om du ger oss massa tips och bilder ifrån resan så jag vet vad jag har att se fram imot..Ha en trevlig resa=)

  Sandra Andersson 2011-07-05 08:24:21
  Svara
 • ååå jag var där i maj på min studentresa! Grymt solväder på dagarna och grymt uteliv på nätterna. Är ni i Laganas måste ni leta upp Lewis. På dagarna jobbar han på cool peppers på stranden och på nätterna jobbar han på rescue club (som dessutom är öns bästa nattklubb). Mysigaste brittten någonsin + att han känner alla! 😀

  Stephanie 2011-07-04 19:56:24
  Svara
 • hej, jag var på zakynthos förra året och om jag ska vara ärlig så vart vi jättebesvikna på det även fast vi inte haft så höga förväntningar. det kan vara för att vi kanske hamnade på fel ställe och hade otur med hotellet. hoppas ni får en bättre resa än oss. kram

  hello 2011-07-04 19:17:30
  Svara
 • Hej Fanny, jag undrar vad man kan ha för skor till konfirmationen? Jag ska ha en vit volangklänning men har ingen aning om vad jag vill ha för skor. Vääääldigt tacksam för hjälp, du är toppen! Kram 🙂

  Elin 2011-07-04 18:57:53 http://www.elinsochor.devote.se
  Svara
 • heej!
  men när ni boka ospeciferat`? kan de inte hända att ni inte hamnari samma plats SNÄLLA SVARAAA!

  lisa the mother 2011-07-04 17:41:14
  Svara
 • jag har varit på Zakynthos, och det är en av dem finaste öarna jag varit på! Stränderna är mysiga och om ni har tid kan ni gärna ta en båttur som går på en sida av ön. Det är jättevackert! och om de fortfarnade finns med på turen så åker man utanför en bukt där det står en gammal båt på stranden som är strandsat. Åter igen så är det vackert! 🙂 ha en bra resa !

  Matilda 2011-07-04 16:50:10 http://sixteendays.blogg.se
  Svara
 • Åh, jag var där förra sommaren.
  Det är verkligen superfint och trevligt där. Ni måste besöka stället på bilden, hur vackert som helst var det.

  Shamm 2011-07-04 16:44:10 http://shammsalih.blogg.se
  Svara
 • jag har varit i Zakynthos och det är verkligen hur mysigt som helst där jag var på Laganas som även stranden heter där. hur fint som helst och om ni har chansen att titta på havssköldpaddorna så gör det! man kan t.ex. går ner på kvällen till stranden och se skymten utav sköldpaddor, känns sjukt! kram på dig. hoppas du får en bra resa 😀

  Emmelie 2011-07-04 16:28:33 http://stylebyemmelie.devote.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!