5 TIPS FÖR EN BÄTTRE BRÄNNA

1. Skrubba alltid hela kroppen och ansiktet innan du ska sola för att ta bort all gammal hud. Det gör så att den bruna färgen sätter sig på den nya huden som kommer sitta länge istället för att det ska sätta sig på den gamla huden som snart trillar av. Min favorit är Mangoskrubben ifrån The Body Shop för 195 kr. (OBS. Använd ABSOLUT inte kroppsskrubb i ansiktet).

2. Var noga med att smörja in dig med en massa fuktgivande krämer i både ansiktet och på kroppen morgon och kväll. När man håller huden fuktig och fräsch flagnar man inte lika lätt och brännan håller längre. Min favorit är The Body Shop’s Bodybutter med grapedoft för 165 kr.

3. Var noga med att smörja in dig med solskyddsfaktor om du vet att det behövs för om du en gång bränt dig så kommer du förr eller senare att flagna. Du kan fördröja det med bodylotion och andra krämer men den skadade huden kommer förr eller senare att lossna. Så se till att inte bränna dig om du vill behålla den bruna färgen! Dessutom är det inte så snyggt att vara fläckig som man blir när man flagnat heller.

4. Tänk på att när du väl har fått färg så sliter du bort på den varje gång du rakar dig. Jag menar inte att du ska gå runt med långa hår på benen hela sommaren men försök att dra ner lite på rakningen. Du behöver kanske inte raka dina ben varje dag, för tänk på att det nästan bara är du som märker stubbet!

5. På hälsokosten kan du köpa betakarotentabletter som gör så att man lättare blir brun och att man inte bränner sig lika lätt. Det finns flera alternativ på tabletter man ska bli brun av men bäst resultat får man om man köper ren betakaroten. Om man inte vill stoppa i sig en tablett varje dag kan man istället äta sådant som innehåller Betakaroten som morötter och grönkol!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • I must thank you for the efforts you have put in writing this website.
  I am hoping to view the same high-grade content
  from you later on as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my own blog now
  😉

  Monique 2013-02-09 16:39:52 http://www.nonoba.com/hot32ink
  Svara
 • Mmm, älskar Mango Scrub…

  xoxo

  T from THE WORLD TOUR
  A couple of lovers sailing around the world.
  http://sailingaroundtheglobe.blogspot.com

  Svara
 • Hej Fanny!
  Är det okej för dig om jag lånar texten och lägger upp den i min blogg?, skriver självklart en länk vart jag fått den ifrån.

  LISA 2011-07-01 11:05:36 http://petterssonliisa.blogg.se
  Svara
 • Äter du såna tabletter?

  Linnea 2011-07-01 00:31:13
  Svara
 • Men om man ska skrubba kroppen varje gång innan man ska sola skrubbar man ju bort den färgen som man fått dagen innan?

  sandra 2011-06-30 20:22:17
  Svara
  • Svar på sandras kommentar.

   Självklart ska man inte skrubba kroppen VARJE gång innan man solar utan innan man börjar ”för säsongen” 🙂

   Fanny 2011-06-30 20:24:04
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!