DAGENS FRÅGA

Hej! Vill först börja med att säga att jag älskar din blogg! Den är bara bäst. Sedan har jag en fråga, kanske som dagens fråga? Jag såg i ett inlägg du gjorde för ett tag sedan att du skrev att du höll på att planera din första tatuering, jag blev lite nyfiken och vill veta om du ska göra en tatuering? Hur ska den se ut i sådana fall?? Hoppas på ett svar!<3

Svar: Tusen, tusen tack! Japp jag ska göra en tatuering men troligtvis den minsta ni någonsin sett, haha. Jag ska göra ett litet, litet hjärta på vänster sida av undersidan på min vänstra handled! Ska göra det tillsammans med en kompis och vi bestämde oss för att vänta tills i höst, så då smäller det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Akta så det inte blir för litet bara, lätt hänt att små tatueringar ”flyter ihop” efter ett tag och då ser det bara ut som en liten prick. Mina kusiners mamma gjorde en jätteliten nyckelpiga ungefär vid nacken, och den ser bara ut som en prick nu. Inte särskilt snyggt. Det ska ju vara värt pengarna även fast det bara handlar om en liten struntsumma 🙂

    Hanna 2011-06-27 08:45:17
    Svara
  • ååh, vad fint! sitter ibland och ritar till ett precis där du mennar tycker själv det är jättefint!! ;D

    .. 2011-06-21 19:58:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!