WAIT


Det går lite segt det här med bloggdag, men jag sitter och väntar på att regnet ska sluta så att jag kan ge mig ut och fota! Har iallafall ett hårtips och ett annat inlägg ready också men jag vill sätta mig med allt samtidigt nere på mitt lilla bloggkontor sedan så att jag kan göra allt ordentligt. Så ni får ha tålamod ett litet tag till! 🙂 Outfittävlingen kommer ikväll också!

Jag är så himla glad för nu har jag en massa roliga saker framför mig de kommande dagarna. Börjar med två dagar i Falun hos Cajsa imorgon. Längtar så mycket efter henne så det ska bli underbart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Fanny! Jag och min syster är i Stockholm för ett par dagar och det skulle vara bra om du kunde tipsa om lite bra affärer och vart dom ligger. T.ex lite olika secondhand och vintage affärer.
  Du har en jättebra blogg som ger både bra inspiration, tips och massa annat skoj.
  Kram:)

  Moa 2011-06-20 19:44:41
  Svara
 • Fina fina Fanny!

  sofija arvidsson 2011-06-20 16:28:06 http://sofijaarvidsson.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!