DAGENS FRÅGA

jag har fått intrycket av att du har bra självförtroende, alltså att du vågar vara helt dig själv. bryr du dig aldrig om vad andra tycker angående din klädstil menar jag? du är en otrolig inspirationskälla!

Svar: Jag tycker att kläder är så mycket mer än kläder egentligen. Det är ett sätt att uttrycka sig på så därför skulle det vara väldigt dumt att inte ha på sig det man själv tycker är snyggt och trivs i. Jag förstår egentligen inte grejen med att det ska vara läskigare att ha på sig riktigt snygga kläder och ha en speciel stil när det inte alls är läskigt att ha på sig något ”tråkigare” som ett par jeans och ett baslinne. Om jag tycker att det är läskigt att ha på sig något brukar jag tänka ”Vad hade jag tänkt om någon annan hade haft det här på sig?” och då blir svaret oftast att man skulle bli imponerad  och faktiskt, avundsjuk på att den andra personen vågade. Det är bara att köra, om du tycker att det är snyggt, varför skulle ingen annan? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fanny, detta måste du faktiskt svara på! 🙂 Du tar ofta bilder i motljus, så det blir verkligen skitsnyggt, men! Hur gör du för att din kropp och ansikte inte ska bli så mörka?! Du är så grym! 🙂

    Emma 2011-06-20 10:30:22
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!