FALUSTOPP


Hej på er! Nu kom jag precis hem ifrån sista stoppet som var Falun. Har inte varit där på över ett år så det kändes riktigt konstigt då det fortfarande känns som hemma för mig. Var bara där i 2 timmar men hann ändå med en fika och en tur på stan med världens bästa bästis. Hann aldrig ner till hennes student som jag hade tänkt då det krockade med studenten här men nu fick jag iallafall en chans att prata igenom allt och inget med min nya, vuxna och ickestuderande vän! Haha. Nu: En sväng in till stan, Snaps och tjejerna. Outfit dyker upp snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Har du bott i Falun.
  Jag tror att jag har sett dig nån gång där! 😉

  victoria 2011-06-16 19:20:26
  Svara
 • hihi såg dig i falun på waynes 😉

  elsa 2011-06-16 08:42:26
  Svara
 • såg din mamma hos frisören (hårtufsen) tror jag det heter, här om dan! 🙂
  gud vad hon är fin. du också

  malin 2011-06-15 21:53:18 http://malinijohansson.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!