DAGENS FRÅGA

var tar du dina outfit bilder någonstans? det är ju skitsnygg bakgrund!

Svar: Min mamma hade aldrig intresserat sig för min blogg och knappt läst den innan den här vintern. Nu är hon mitt största fan! Haha. Och i och med det så har hon börjat hjälpa mig men vad hon är bäst på, vackert. I detta fall vackra omgivningar, och så har hon blivit riktigt bra på att fota också! Många av outfitbilderna är tagna runt där jag bor då det finns en riktigt fin skog, sjö osv men nu när både jag och mamma är lite med amitiösa så har vi ibland åkt iväg med bilen till fina ställen vi sett när vi är uta och går tex. Så om vi tar alla hagar och sånt som var med på outfitbilderna idag tex så är dem tagna uppe i naturreservatet i Viby, men det varierar ju ifrån bild till bild!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • awesome idé:
    Varje gång du tar en outfiltbild på ett häftigt ställe så skriver du det under. Var bilden är tagen, alltså.

    Agnes 2011-06-15 09:04:00 http://katastrof.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!