SKOLAVSLUTNINGSOUTFIT
Klänning:Nelly,Jacka:Miss60,Boots:DinSko.

Det var flera som frågade hur jag såg ut på skolavslutningen och här har ni bilder på det! På dagen hade jag en annan klänning och uppsatt hår bara men såhär såg jag ut när vi var ute på kvällen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • kan du inte länka klänningen på hemsidan? hittar den inte 🙁

  frida 2011-06-16 15:58:41
  Svara
 • Hej Fanny!
  Läst din blogg ett tag nu och verkligen älskar den! Riktigt fin måste jag säga. Även så älskar jag din stil och undrar därför hur får man till den bästa outfiten? Är inte så bra på att kombinera ihop kläder och så. Därför undrar jag om det är något man aldrig ska ha ihop och vad som är snyggast ihop? Sen har jag länge funderat på vem som tar korten på dig?
  Kram Malin

  malin 2011-06-13 23:13:03
  Svara
 • Himla fin klänning må jag säga!

  Amanda 2011-06-13 18:45:42 http://amandalinneagrahn.blogg.se
  Svara
 • är den inte lite kort? eller hade du shorts under? 🙂

  alexandra 2011-06-13 18:43:36
  Svara
 • Hej Du vackra Fanny! Jag har spanat in din blogg ganska lång tid tillbaka… Verkligen fantastisk. Å de senaste dagarna har jag gått runt och funderat lite. Har du någon/några outfit som i princip alltid går hem? Har mindre bra självförtroende, och är inte bra på att kombinera kläder. Det skulle va skönt att alltid ha en nödlösning. Du är unik. Kram Josefina

  Josefina 2011-06-13 18:42:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!