ANG. URBAN OUTFITTERS LEVI'SSHORTS

Jag har fått väldigt många frågor om storlekar och sånt när det kommer till Urban Outfitters secondhand 501or som redan är färdiga shorts. Många av er vill beställa dem ifrån hemsidan och undrar över storlekarna så jag tänkte bara ta upp det. Jag avråder er verkligen ifrån att beställa dessa ifrån internet, det är en väldigt liten chans att det blir rätt. För det första så säger storleken ingenting då alla shorts är olika töjda. Jag kan prova två par i S och ett par är så stora att de inte ens sitter fast runt midjan och ett par är så små att jag inte kommer i dem. Då det är secondhand är de helt olika formade. Vissa är långa och smala, vissa är korta och breda. Shortsen ser även helt olika ut då de har olika färger, olika slitningar, är uppsydda på olika sätt osv. När jag köpte mina senaste hade jag 12 par shorts i samma storlek i min provhytt, endast ett par satt bra. Så, även om du skulle beställa hem och få rätt storlek så är det inte alls säkert att du skulle få den färgen, modellen och slitningen du vill ha. Om jag vore er skulle jag antingen vänta tills jag kom till Stockholm och köpa dem i butik eller leta reda på ett par Levi’sjeans på secondhand och göra egna shorts! Det var vad jag hade att säga! Haha.

Mina senaste shorts som jag fullkomligt älskar! Äntligen har jag hittat precis rätt modell, slitning, färg och storlek!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • vart är väskan ifrån? och vad kostade den:)

  veronica 2011-06-15 17:54:28 http://veronicanasslander.blogg.se
  Svara
 • Det finns verkligen inget snyggare än ett par avklippa Levi’s jeans!

  Marit Rönnestad 2011-06-14 10:49:40 http://www.maritsnotebook.blogg.se
  Svara
 • hej Fanny!
  skulle inte du kunna skriva ett inlägg om håliga/ slitna jeans? Vart man kan hitta dem och ge förslag på några du tycker är snygga? Din blogg är awsome!

  stina 2011-06-13 23:49:31
  Svara
 • vad kostar shortsen?

  fanny 2011-06-13 21:14:39 http://fannyaasheim.blogg.se
  Svara
 • hej fanny! har inte bestämt mig hur jag ska ha håret på skolavslutningen som är på torsdag. snälla kan du hjälpa mig? sätt upp som dagens fråga i sånna fall, har verkligen problem.. tack på förhand! kram

  Malvina Nilsson 2011-06-13 20:17:10
  Svara
 • å lovely!!! vill med hitta ett par perfekta!

  ida 2011-06-13 19:46:36 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!